Az illusztrációk a jegyek híres szülötteiből válogatódtak. Ez nem vicc kérem!

 

KOS (március 21-április 20.)
 

Túl sokat beszél, és nem hallgat. Túl sokat néz egy irányba. Legyen nyitottabb, és szigetelje a nyílászáróit, mert nem az utcát fűtik! Hamarosan kap egy levelet, olvassa el.


BIKA (április 21-május 20.)
 

Sajnos a narancsbőr mindenkit elér. A hátháj rendkívül idegesítő, és nehezen letornázható kellemetlenség. Nem kellet volna hagyni hogy kialakuljon. Igyon zöld teát, tele van antioxidánssal, de ne áztasson bele semmit, mert gusztustalan.

 

IKREK (május 21-június 21.)

Lehetséges hogy a legvadabb szexuális álma – hogy egy repülőgépen törpe rendőrrel szeretkezzen – valóra válik. Ami fontos azonban hogy ehhez önnek is tenni kell valamit. Ha nem vesz repülőjegyet, a sors sem tud segíteni!

 

 

RÁK (június 22-július 22.)

Nem az a fontos az ember hány éves, csak a szíve legyen fiatal. Nem csak a húszéveseké a világ. Tavaszi szél vizet áraszt! Lazítani! Próbáljon meg lazítani!

 

 

 

 

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23.)
 

Egy apró pörsenést fedez fel a felkarján, a hegek mellett. Nem kell megijednie, de menjen el orvoshoz. Kiderülhet hogy a váróban az a magas úr, a gyermekkori osztálytársa. Pont annál a cégnél dolgozik, ahonnan majd az új nyári gumikat vásárolja . Ön dönt, akar-e kedvezményt, vagy aggódik a kis piros folt miatt?


 

 

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23.)
 

 

Újra hányingere van. Vagy az étkezésén változtasson, vagy a párkapcsolatán. Itt az ideje több húszezresét felváltania apróra. Egy közeli városban stelázsipapír kiállítást rendeznek, ne menjen el.


 

 

 

MÉRLEG (szeptember 24-október 23.)
 

A kelései egyre jobban terjednek, vásároljon antiszeptikus tusfürdőket. Nem kell mondanom mennyire fontos a személyi higiénia. Keressen egy yoga tanfolyamot, és találja meg az ohm hangját. Vigyázzon a konektorokkal.


 

 

 

SKORPIÓ (október 24-november 22.)
 

A pozitív hozzáállás nem csak veleszületett lehet. Meg is lehet tanulni. Sokat bólogasson, és közben gondoljon jó dolgokra. Ne feledjen melltartót venni.

 

 

 

NYILAS (november 23-december 21.)

Ha belelép a sárba, akkor az egészen a háta közepéig felfröccsen, még ha ezt nem is veszi észre, ezért a legtöbben csak sajnálkozva néznek ön után nem pedig azért amiért ön hiszi – nem is szexis. Vásároljon egy gumimatracot, ilyenkor ki kell használni az idényen kívüli akciókat!

 

BAK (december 22-január 20.)
 

Ne erőltesse túl a lábát, nem véletlenül mondja mindenki hogy nem néz ki jól. Tessék aludni, és pihenje ki magát. Ha autóval közlekedik, érdekes élményben lehet része a Hollán Ernő utca sarkán olyan délután fél három körül. A hajára ügyeljen. Randizzon többet, jót tesz a világnak.

 

 

 

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19.)
 

 

Az élet élnie kell! Mozduljon ki, mozduljon meg. Ne hagyja magát, de hagyjon másokat! Ideje befelé fordulni. Kifelé! A szabadba! Tessék, most már igazán kapjon a fejéhez, mert ha más kap...

 

 

HALAK (február 20-március 20.)

 

A rizs rendkívül veszélyes ha nem megfelelően készítik el. A keményen maradt szemektől a szemfogából apró darab törhet le. Kesztyűt és sapkát, sálat vigyen magával, az alkoholtól ugyan nem érzi, de még csípős a hideg!

 

 

 

PÓK (januember 21-augusztár 23.)

 

 

LEGYEK ura!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gonoszpok.blog.hu/api/trackback/id/tr99927815

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: cyber security training london 2019.06.01. 16:19:35

Az információk összegyűjtése és szolgáltatások kiválasztása - Cégalapítás

Trackback: cyber security courses london 2019.05.30. 00:17:15

Can u take singular and sudafed - diicehd

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása