Hölgyeim és Uraim! 

 

Senki sem hisz nekem, pedig a GonoszPók is létezik, sosem hazudnék. Egy kisméretű android megtámadott, ezért nem lett jóslat. Cserébe ez a mostani egészen szombat reggelig érvényes - használják okosan a tudást! Ez nem vicc kérem!

 

A GonoszPók szolgája

 

KOS (március 21-április 20.)
 

Mivel tudja hogy a válság nem tréfa, óvatosan költekezik. Egy apró rigó a vállára száll csütörtök estefelé, ezért néhány percig kiválasztottnak érezheti magát, de nem az. A feketemunka vonzza, de végül győz a lelkiismerete – így viszont elmarad a síelés ezen a télen. Péntek délután fél négykor egy pillanatra bevillan a megoldás az emberiség főbb problémáira, de sajnos képtelen befelé figyelni, ezért sajnos el is felejti.


BIKA (április 21-május 20.)

Ha végre elengedi magát, akkor rádöbben hogy az élet szép. Mégis, a kisördög nem alszik, tehát koncentráljon, és nézzen körül. A sötétben újra félni kezd ahogy gyermekkorában. Ha szerelmes, ne vásároljon virágot a hét végéig, mert egy különleges levéltetű fajtát hurcolhat be a társasház területére, mely a földszinten az összes könnyezőpálma pusztulását okozza majd. Legyen felelős növénytartó!



IKREK (május 21-június 21.)

A libidója béka feneke alatt van. Próbálja magát felizgatni, de csak lagymatag és unalmas élményeket tartogat ez a pár nap. Ne aggódjon, ennek hamarosan vége, és minden a helyes mederbe kerül. Cserélje ki hagyományos izzóit energiatakarékos lámpatestekre.

 

 

RÁK (június 22-július 22.)

Forduljon befelé, és mosolyogjon egy nagyon saját magán. Egész péntek délutánig viszket majd a háta, ezen sajnos nem is tud változtatni, de megmondtuk előre. Ez van. Gyermeteg dolog becsöngetős elszaladós játékot játszani. Önnel mégis megtörténik. Ne legyen mérges, Ön is volt gyermek.
 

 

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23.)

Elveszti a hitét, és az autóstáskáját. Előbbi hatalmas előrelépés a reinkarnációs lehetőségeit tekintve, utóbbi pedig legalább két hét utánajárásba és 70ezer forintjába kerül. Egy fura férfi megpróbálja rávenni hogy az éjjel másszanak be a Vidámpark terültére. Ne feledje, az összes vad bűnöző szabadlábon, Ön mégis egy ilyen badarság miatt kerülne a Blikk szánalmas címlapjára?

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23.)

A hasmenés csak nem múlik. Mindenki mindenfélét ajánl, de ön kérdezze meg orvosát és gyógyszerészét. A hagyományos népi gyógymódok közül nem egyről derült ki hogy kicsinyes bosszú álcájára használatosak, és pont az ellenkező hatást váltják ki. Egyet azonban érdemes megfontolni: két kanál zsíron megfonnyaszt egy kis hagymát, fokhagymát, levéve a tűzről kicsiny pirospaprikával elkeveri, lisztszórással sűrít, majd felöntve egy kevés vízzel kis láng felett kevergetve sűríti. Ha kész a csodaszer, kevés só és bors következik. Óriáskiflin fogyasztva, még egy elefánt beleit is megfogja.

 

MÉRLEG (szeptember 24-október 23.)
 

Talál egy telefont a sarkon. Ez nem az Öné, nem Ön dolgozott meg érte! Semmi rossz érzés nincs önben? Ne használja, próbálja megtalálni az eredeti gazdáját. Egy kétes alakkal próbálja majd kikódoltatni, ha ez így megy tovább a Gonosz Pók leveszi Önről a kezét. Pedig az fájni fog,é snem lesz mivel sms-eznie.


SKORPIÓ (október 24-november 22.)

Felemás napok következnek. Mérhetetlen szerelme nem múlik párja iránt, és szerencsére viszonzásra is talál. Ha kicsit is komolyan veszi a másikat, itt az idő hogy vágyait kiszolgálja, Akár naponta többször is. Legyen egy pár szép napja a gazembernek.

 

NYILAS (november 23-december 21.)

Ha nem veszi komolyan a fogyókúrát, értelmetlen a sok szenvedés. Egyszer odafigyel, egyszer zabál. Ennek semmi értelme. A szervezete nem tudja eldönteni hogy istenem de finom, vagy könyörgöm adjál enni verzióban működjön. Használja a visszapillantót, meg fog lepődni, ott vannak benne az autók Ön mögött!

BAK (december 22-január 20.)
 

Nem megoldás eltűnni. Nem megoldás ha nem főz a barátainak valami finomat, hogy nekik csak a munkával kelljen foglalkozniuk. Igyon sok teát, és egyen különféle kekszeket, édesipari készítményeket. Egy tejbevonatú drazsétól kisebb orgazmusa lesz. Ossza meg másokkal is.

 

 

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19.)

Itt most csak annyit tudtam elolvasni hogy a vízöntőknek egészen péntekig esélyük van az egész életüket megváltoztatni. Hogy pontosan hogyan, az sajnos annyira maszatos lett a Póktojás kibontása után, hogy nem merek butaságot megosztani Önökkel.


 

 

HALAK (február 20-március 20.)

 

Egy apró termetű android kizsebeli a mozgólépcsőn. Mivel senki sem hisz Önnek, kétségbe esik. Jobban teszi, ha nem beszél senkinek az egészről, és elfogadja, az igazság odaát van. Nem sokkal később egy este az apró robot meglátogatja, és a spájzba egy befőttesüvegben szilvalekvárral lepi meg. Ugye mondanom sem kell – jobb ha köztünk marad.

 

 

 

PÓK (januember 21-augusztár 23.)

 

LÉGY! Ő Lő Galóca!

A bejegyzés trackback címe:

https://gonoszpok.blog.hu/api/trackback/id/tr64937780

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása