Tisztelt Hölgyeim és Uraim!


 

A GonoszPók a hó miatt késett. A Spániel cserben hagyta, egy terhes tacskón utazott visszaúton, szörnyű panaszokat hallgatva egyre, de elhozta Önöknek a tojásait hogy azokból a jóslatokat idemásoljam az Önök életének építésére.

Használják egészséggel.

 

A GonoszPók szolgája

 

JÁTÉK - JÁTÉK - JÁTÉK - JÁTÉK - JÁTÉK - JÁTÉK  - JÁTÉK

Önöknek az a feladata, hogy a játékosan összekevert illusztrációkat összpárosítsák. Jó játékot!

JÁTÉK - JÁTÉK - JÁTÉK - JÁTÉK - JÁTÉK - JÁTÉK  - JÁTÉK

 

KOS (március 21-április 20.)
 

Egy ügyvéddel kell pereskednie, ez nem hangzik jól. A hóesésben letöri egy apró Mazda tükrét, nem lesz szimpatikus emiatt három fiatal hölgynek. A párkapcsolata jól alakul. Ha nem él párkapcsolatban, nem is fog egy hétig biztosan, sajnálom. Ha liftezik, csak a páros emeleteken szálljon ki. A tejföl romlott lehet, ellenőrizze a szavatosságot.


BIKA (április 21-május 20.)

Felesleges lottót vennie, mert nem ezen a héten nyer. Ha afrikai utat tervezget, figyeljen a védőoltásokra, mert Ön lehet az első Európai aki a különleges megunka (megunka) törzset kontinensünkre cipeli, ezzel megrövidítve sok vörös mókus (Sciurus vulgaris) párzási időszakát. Vigyázzon a kelkáposztával.

 

IKREK (május 21-június 21.)

Ilyen hidegben jó lenne összebújni valakivel. Valakivel, de nem bárkivel. Kicsit válogassa meg partnereit, mert ez már lassan undorító, kérem! Ezen a héten a kabakos termésűek izgatják. A melltartó pántja vágni fogja. Ha férfi akkor is....de... jól olvasom, ez van ideírva.
 


 

RÁK (június 22-július 22.)
 

Nézzen ki az ablakon, fehér a táj. Felsóhajt a világ, és ránk leheli zúzmaráit Holle anyó. Ha most nem húzza mosolyra a száját, mikor? A mókusok pihennek, a tevék messze vannak. Engedjen a csábításnak és rejtsen el egy makkot a párja párnája alatt.


OROSZLÁN (július 23-augusztus 23.)
 

Irány az állatkert. Tévhit hogy ilyenkor nem érdekes, mert be vannak zárva az állatok. Mindig be vannak zárva. A pálmaházban egy apró harmatcsepp egy afrikai növényről éppen önre hull majd. Megdöbbentő módon az ekcéma ellenszerét mázolja le kezével. Figyeljen jobban. Ne egyen perecet mert legalább három napos, csak elázott, azért puha.

 


SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23.)
 

Ideje orvoshoz fordulni. A hasmenés nem tréfa, főleg az Önnel együtt élők számára. A széntabletta nem segít. Egy régi hagyományos népi gyógymód sem, a földevés. Hallgasson orvosára, és kerülje a kék színt.

 

 

 

 

MÉRLEG (szeptember 24-október 23.)
 

A GonoszPók büszke Önre hogy az erkölcsei újra visszatértek. Óhatatlan vágyat érez egy fél napig hogy a másik nem ruháit viselje, de ne aggódjon, ez mindenkivel megesik. Mindenesetre ne öltözzön be, mert ez felesleges magyarázkodásra késztetné. Tényleg utálja a sóskát, ne is kísérletezzen többet vele.


 

 

SKORPIÓ (október 24-november 22.)

Az Önt körülvevők már régóta látják, hogy milyen rendes ember is Ön valójában. Remek kiállású, jó humorú, és kedves teremtés. Rendkívül tehetséges, és formás a feneke. Használja ki az adottságait. Ne egyen romlott ételeket, mert egyrészt megárt, másrészt rászokik. A párja éjszaka egy tincset vág le a hajából. Ki tudja mire kell neki?....

 

NYILAS (november 23-december 21.)

Hamarosan dőlni fog a pénz. Most már nehéz elrontani, de nem lehetetlen. Ha van egy jó ötlete, nem kell fűnek fának elmesélnie, elég ha Ön megcsinálja. Ne feledjen jó nagyokat enni, de vigyázzon a vonalaira, mert lassan de biztosan közeleg a jó idő. Ne egyen lángost, illetve ha nem bírja k,i legalább fokhagymát is tegyen rá.

 

BAK (december 22-január 20.)
 

A barátainak hiányzik, de mindenkinek sok a dolga, hát ilyen az élet. Nyerni fog valamilyen szerencsejátékon. Hamarosan egy udvarló keresi fel, de ne adja magát könnyen, legyen titokzatos. Egy apró szálka lehet a szemében, ami más szemében gerenda. Jó tett helyében, jót várjon. Vásároljon olyan termékeket, amelyeken nyereményjáték van, nyerni fog. Egy koncerten rálépnek a hajára.

 

 

 

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19.)

Viszi a vére, nem lesz ennek jó vége. Mindenkibe csak beleköt, mindenkire grimaszol, tessék most is, azt hiszi nem látszik? Nézzen körül. Tessék mosolyogni. Az élet nem habos torta, de ha már az első meggymagtól a díszében letörik a foga, hogyan tovább? Ne egyen szárnyast két napig.
 

HALAK (február 20-március 20.)

 

Hat galamb folyamatosan figyeli. Az egyik – amelyik majdnem fehér – egy kecskeméti pénztárnok reinkarnációja. Legyen vele kedves, és pár forintot szórjon neki a magok mellé. Egy befektető folyamatosan zaklatja, hogy pénzt adna Önnek. Ne fogadja el, a könnyen jött milliók, megváltoztatják az embert. A répát tartalmazó ételeket részesítse előnyben. Tudta hogy a répában található karotin az A-vitamin provitaminja?

 

 

PÓK (januember 21-augusztár 23.)

 

 

LEGYezgeti a hiúzságát.

 

 

 

 

 

 

Vigyázzanak magukra!

 

A GonoszPók szolgája

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gonoszpok.blog.hu/api/trackback/id/tr74948333

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása