Hölgyeim és Uraim!

 

Odakint süthet a nap, vagy eshet a hó, a GonoszPók egyre csak tojja tojásait, bennük az Önök jövőjével. Ne hagyja hogy a megérzései befolyásolják, amikor itt a biztos tudás!

Ma minden jegyhez egyel kevesebb képet helyeztünk el. Megtalálja őket?

 

A GonoszPók szolgája

 

 

KOS (március 21-április 20.)
 

Egy velencei tükröt ajándékozna, de nincsen rá pénze. Ezzel nincs egyedül. Begyullad egy szőrtüsző a hátán, ne vakargassa. Ha nagyon figyel, egy pillanatra bepillanthat kulisszák mögé. Egy Sándor nevű ember, közhelyszótárral ajándékozza meg. Ne feledje, az ökör iszik magában.

BIKA (április 21-május 20.)
 

Egy Görög hajós kér ma Öntől 150 forintot. Adjon neki, támogassuk a népek közötti barátságot. Ránézésre majd nem Görög hajósnak fog kinézni, de a fura sapkájáról meg fogja ismerni. Óvatosan etesse a macskáját, mert meghízhat! Ha horgászni indul, ne halogassa...

IKREK (május 21-június 21.)
 

Kiderül hogy titokban milliárdos! Ne is mondja el senkinek, csak irigykednének. Próbálja magában tartani, és úgy élni mint eddig. Néha azért lepje meg magát valami aprósággal. A cserepes virágai nincsenek formában, a hipós flakont nem lehet annyira kimosni hogy jó öntöző váljon belőle.

RÁK (június 22-július 22.)

Minden mosoly egy varázslat. A legfontosabb azonban a türelem. Olyan hosszan mosolyogni hogy már szinte fáj az arca. Gyakorolni, gyakorolni, gyakorolni. A pacal hamar megromlik, a legjobb ha neki se lát.

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23.)

Ha mindenre rágörcsöl, az egész élet egy folyamatos szenvedés lesz. Nem csak magának, hanem a környezetének is. Tanuljon meg bobozni, használjon több melléknevet, és figyelje a madarakat. Kicsit engedjen ki, és váltogassa sűrűbben a cipőit, úgy egészséges az.

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23.)
 

Egy kipufogó csonk esik a lábára, amitől egész nap ideges és feszült lesz. Ha kordnadrágot hord, ne vakargassa a kis csíkocskákat, mert lekopnak, kifényesednek. Az egyik tömegközlekedési eszközön, vagy bevásárlás közben egy híres politikus áll majd a háta mögött, mindkét esetben lehetősége lesz megdobálni őt egy almával. Kérdés hogy ez megoldás-e? Ráadásul büntetik.

MÉRLEG (szeptember 24-október 23.)
 

Szedjen több vitamint, egyen zöldségeket, és gyümölcsöket. A mars bolygó pontosan azt az utat járja be, amit eddig is, ezért Önnek kell változnia. Éljen egészségesen, és ne feledje, az illegális tartalmak letöltését sokan bűncselekménynek hiszik.


SKORPIÓ (október 24-november 22.)
 

A munkafronton átmeneti rossz fázis találta fejtetőn, de itt az ideje hogy tiszta vizet öntsön a nyílt kártyák közé. Ha nem adja fel, akkor le. Nem szabad csüggedni, sokan járnak hasonló cipőben mint Ön, csak ők megőrizték a blokkot, ezért van esélyük a javításra. Most minden energiáját fordítsa arra, hogy saját magára, a saját üzletére koncentráljon. Olyan gazdag lesz, hogy mindenki meglepődik.

NYILAS (november 23-december 21.)
 

Ha a hegy nem megy Mohamedhez...akkor itt az ideje hogy pro aktívabb legyen. Itt az ideje hogy rendszerezze energiáit, és a racionalitás megőrzése mellett minden ambivalens érzést legyőzve akkurátusan, eklatánsan, kétségbevonhatatlan erővel dolgozzon azon, hogy a kitűzött céljait a lehető legtöbb zavaró körülményt kizárva, csak fókuszáltan, a problémára koncentráltan igyekezzen elérni, nem feledve hogy az idő pénz, és abból van a legkevesebb.

BAK (december 22-január 20.)
 

Hölgyeim és Uraim, a Baknak szánt tojásban ezt találtam...inkább idemásoltam mint hogy baj legyen. Ez valami népdal lehet:

A, a, a, a farsangi napokban.
A farsangi napokban,
Legyünk mi is vígabban
A, a, a, a farsangi napokban.

A, a, a, a farsangi diákok.
A farsangi diákok,
Piros nadrágban járnak,
A, a, a, a farsangi diákok.

Ből, ből, ből, három nagy keszkenőből.
Mind asszonyok, mind lányok
Elöl bögyöt csinálnak
Ből, ből, ből, három nagy keszkenőből.

Gé, gé, gé, öregasszony gégéje.
Öregasszony gégéje
Sört, pálinkát bevenne,
Gé, gé, gé, öregasszony gégéje.

Ku, ku, ku, a kakas kukorékol.
Szeretem a taréját,
Jó metéltbe a nyakát
Ku, ku, ku, a kakas kukorékol.

 

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19.)
 

Az, akivel hamarosan összefut, körülbelül most indult el, ha közbe nem jön valami, találkozni fognak. Ma egy váltáskás férfi egy négyzethálós füzettel a kezében meg akarja szólítani, ne hagyja ezt, meneküljön. Egyen fagyit.

HALAK (február 20-március 20.)

 

Az égiek figyelnek Önre, nem kell aggódnia. Viseljen több színes ruhát, nagyon egyhangúan öltözködik, és így az igazi aki Önre találhat a napokban, lehet hogy elmegy Ön mellett. Nyomja a gázt tövig, de adjon elsőbbséget!

 

PÓK (januember 21-augusztár 23.)

 

LÉGY résen!

A bejegyzés trackback címe:

https://gonoszpok.blog.hu/api/trackback/id/tr6952447

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása