Tisztelt Hölgyeim és Uraim!

 

Elérkezett a hétvége, mindenkinek jelentős nyugalmat és hóesést hozva. A GonoszPók lelkesen tojja a tojásait, melyekből a jövőt kiolvasom Önöknek és ideírom, hogy okuljanak. Számítsanak rá!

 

A GonoszPók szolgája

 

KOS (március 21-április 20.)
 

A hétvége jelentős lesz az életében. Egy kávészemet véletlenül az orrába szippant, amitől rövid úton kórházba kerül. Egy perc alatt eltávolítják egy különös alakú fogó segítségével, de sajnos elkap egy megkapó fertőzést. A kórház büféjében a felső sorban a hátsó sonkás zsömlében a büfés nő benne hagyta a jegygyűrűjét. Ráharaphat az aranyra.

 

BIKA (április 21-május 20.)

Bozontos szemöldökéből pár szál hullani kezd, ne ijedjen meg, ez csak amolyan vedlés, akárcsak az állatoknál. Ha mostanában többet költene, kevesebb pénze marad. Óvatosan a fogmosással, egy sörte sebet ejthet az ínyén. Málnát ne egyen három napig.

 

 

 

IKREK (május 21-június 21.)
 

Egy apró szösz megy a szemébe, ez ellen védekezhet, ha több napig napszemüveget visel. Meg, és ráfázás ellen védekezzen réteges öltözködéssel. Fontos hogy engedjen szabad utat kívánalmainak, és vallja be őszintén mire vágyik igazán! Nem kínos segédeszközöket vásárolni.


 

RÁK (június 22-július 22.)

Egy hatalmas hópehely pont úgy esik az ablaka alá, hogy messziről egy kis madárka sziluettje bontakozik ki belőle. Ha ránéz, láthatja milyen csodás az élet. Ne sajnálja magától a befőtteket, hátha megkívánja valamelyiket. Egy pillanatra rádöbben hogy télen minden szalámi téliszalámi.

 

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23.)
 

Legyen türelmes, és óvakodjon a törpétől. Délután lenyűgözi egy rohanó kutya dinamikája. Ha nem figyel, könnyen megcsúszhat, fejét beütve csaknem egy órán keresztül lopótöknek képzeli magát. A GonoszPók tanácsaival mindezt megelőzheti, vegye komolyan!


 

 

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23.)

Kihagy betükt a beszédébl. Koncentráljon. Ne féljen, ez nem valami betegség, pusztán fáradt mint az olaj. Ha van kedve, üljön be egy moziba, egyen kukoricát. Ne feledje a mobilját kikapcsolni.


 

 

MÉRLEG (szeptember 24-október 23.)
 

Egy alternatív színházi előadásra invitálják. Sajnos a huszonötödik percben mikor egy hód alakú párnával a kezükben sikongatva ugróiskoláznak a színpadon, Ön egy enyhe agyérgörcsöt kap, amitől a jövőben nehezen viseli majd az átható kék színt. A GonoszPók azt mondja tehát, ne menjen színházba egy hétig.


 

SKORPIÓ (október 24-november 22.)
 

Bár a világban válság van, és Önnek már nincs munkahelye, ne csüggedjen. Így benne van a föld lakosságának 5%-ban, akiknek van hol aludniuk, és van mit enniük. Ez is valami. Legyen házias, és kezdjen gondolkodni azon, hogy egy hónap múlva hogyan tud az 5%-ban maradni.


 

NYILAS (november 23-december 21.)
 

Visszatárt az energiája, újra jól be tudja osztani az idejét, és nem pusztán magát sajnálja, hanem tesz is valamit magért. A sors majd sok apró gáncsot vet, de ügyesen szlalomozva túljut a nehézségeken és mosolyog majd mint egy vödör tulipán. A vonalaira továbbra is vigyázni a kell, mert hiába lesz sikeres, ha nem tudja élvezni az elhízása miatt érzett kisebbségi komplexusa miatt. A másik megoldás hogy elfogadja, és boldog lesz akárhogy is.
 

 

BAK (december 22-január 20.)
 

Minden ember életében elérkezik a pillanat, amikor dönteni kell. Amikor hatalmas változások előtt áll. Amikor valami véglegesen megváltozik az életében, és ahogy eddig volt, majd nem lesz ezután. Ne aggódjon, ez most még nem jön el. Hívja meg a barátait egy kis csevegésre, vagy filmet nézni, esetleg menjenek biliárdozni. Ne igyon ecetet.

 

 

 

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19.)
 

Komolyan már csak azért írok ide valamit, mert nem akarom megbántani hogy pont Önnek nincs jövője. De be kell látnia hogy a delphoi jósda felirata sem azt ajánlotta hogy sajnáld önmagad, hanem hogy ismerd meg önmagad! Tegyen valamit, nem várhatja a sült galambot a szájába! Bár a KFC-ben remek ajánlatok várják.

 

HALAK (február 20-március 20.)

 

A kesztyűjében egy különleges érmét talál. Ha ezt bemártja másfél deci kakaóba, különös változásokat figyelhet meg a környezetében. Öblögessen fertőtlenítő szerrel, különben egy csúnya plakk megkeseríti a hétvégéjét. Ne becézgessen 50cm-nél magasabb marmagasságú fekete kutyákat.

 

 

 

PÓK (januember 21-augusztár 23.)

 

Mitől döglik a LÉGY?

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gonoszpok.blog.hu/api/trackback/id/tr22957093

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szubjektiv 2009.02.21. 23:17:00

Zseniális az összes!
Mostantól hiszek a horoszkópban:)

gonoszpok · http://gonoszpok.blog.hu 2009.02.22. 15:01:55

@szubjektiv: Örülök hogy tetszik Önnek, de ez inkább a GonoszPók érdeme, mert Ö tudja a jövőt, én csak beírom ide, kérem!

Továbbra is várom az érdeklődését az oldalon, magabiztosan!

A GonoszPók szolgája
süti beállítások módosítása