Hölgyeim és Uraim!

 

Péntek reggelig ideírtam Önöknek a jövőjét! Tessék figyelmesen és megfontoltan elolvasni, mert nem akarok hiába dolgozni, komolyan több megbecsülést érdemelek! Tudják, egyáltalán nem könnyű apró fehér tojásokból kiolvasni a jövőt, és néha a GonoszPóknak szorulása van, akkor meg várni kell kérem a következő tojásra akár 17 percet is. De Önök nekem fontosak!

 

Az illusztrációk esetén igyekeztem kérem a válságra tekintettel segítségükre lenni.

 

A GonoszPók szolgája

 

 

KOS (március 21-április 20.)

 

Egy kelmefestő fia csapja a szelet Önnek, nemtől függetlenül. Ötlábú kutya születik a szomszédban, de titkolják, komoly pénzre számítva a bulvársajtótól. Tömegközlekedésen utazva egy szőke nő véletlenül az ütőerére helyezi a retiküljét, mégis legyen türelmes, rettenetes napon van már túl, és Ön lenne az utolsó csepp a pohárban.

 

BIKA (április 21-május 20.)

 

A trafikos nő szerelmes pillantási mögött számító hidegvér és kiszámíthatatlan bonyodalmak állnak, egy mosolynál többet ne áldozzon. Legyezgesse hiúságát a tükör előtt, bókoljon magának, és ne piszkálja az orrát, mert hiába hiszi hogy nem, mások is látják.

 

IKREK (május 21-június 21.)

 

Leküzdhetetlen vágyat érez egy egész délután keresztül hogy egy szakállas ember fakutyán tolja a műjégen. Bizarrnak tűnik, de egy analitikus könnyen visszavezetné a gyerekkorára. Egyen tököt, és mosolyogjon minden második emberre.

 

RÁK (június 22-július 22.)

 

Egy különleges rovar, a pöfögőfutrinka költözik a sezlony alá. Ne hagyja annyiban, mégiscsak maga az egyik azok közül, akik az evolúció csúcsán élnek. Ha nem tud nevetni magán, magán fognak nevetni. Nevessen hát. Valaki folyamatosan tanácsokkal látja el, hogy hogyan élje az életét. Ön is adjon egy tanácsot viszont!

 

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23.)

 

A hólapátra lép, és a legősibb burleszk elemmel, helyzetkomikummal lepi meg az Önt körülvevőket. Mivel nem fog annyira fájni, nem érdemes elkerülnie, boldog perceket szerez többeknek. Sóletet inkább pénteken egyen, kell a nyugodt hétvége hogy kipihenje, most hétközben inkább gén kezelt gyümölcsöt fogyasszon.

 

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23.)

 

A konyhában a csepegtetőtálca kellemetlen perceket okozhat amikor olyan módon csípi be a mutatóujját, hogy egy ördöglakat szerű szituációból csak több égi istenséghez imádkozva szabadíthatja majd ki. Menjen egy nyugodt helyre, és ha feszült, hatalmasat káromkodjon, és üvöltözzön, meg fog könnyebbülni.

 

MÉRLEG (szeptember 24-október 23.)

 

Lehet hogy még nem pontosan érti, de ha odakerül, a KÉK, tehát a KÉK vezetéket vágja el!!! Ez fontos! A péksüteményekkel hadilábon áll most legalább négy napig.

 

SKORPIÓ (október 24-november 22.)

 

Bár munkanélküli, mégis tele van tervekkel, és élettel. Titokban se sírjon a sarokban. Most befektethet a jövőbe. Csak nehogy önt is befektessék! Tessék gyakorolni a pozitív gondolkodást. Reggelre egy kis vödör formájú ártalmatlan anyajegy jelenik meg a hátán, de akárhogy helyezkedik, pont nem látja a tükörben, csak innen tudja hogy van! A GonoszPók lenyűgöző!

 

NYILAS (november 23-december 21.)

 

Sok munka, és utazás előtt áll. Ne aggódjon, most már lassan rendeződnek a dolgok Ön körül. A pattogatott kukorica látszólag csak levegő, és ártatlan fehéres-sárgás színű. Azonban hiába hitegeti magát, hizlal mint egy hurkatál a hentesnél fehér kenyérrel, koviubival. Ne telefonáljon, mert egy különös frekvenciától kihullhatnak a fülszőrei.

 

BAK (december 22-január 20.)

 

Éjszaka meglátogatják a földönkívüliek, akik egy galaktikus rockfesztiválról betépve hazafelé eltévedtek. Először fél, majd lelkesen magyarázza a helyes hosszú hajú zöld srácoknak, hogy a vodkától tényleg komoly bajban lesznek. Egy románc is szövődhet! Ne legyen maradi, tanuljon meg levitálni.

 

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19.)

 

Egy kölyökmacska elhagyott bolhanyakörvén megcsúszik. Ugyan nem esik el, de finoman megrántja a nyakát, amitől ingerülten elszalasztja élete lehetőségét. Szedje össze magát. A lényeg a részletekben rejlik. Adója egy százalékával támogassa a monacói krikettcsapatot.

 

HALAK (február 20-március 20.)

 

Álmában popsztár lesz. A valóságban nem, de a bolygók együttállása azt eredményezi hogy az égvilágon semmi, de semmi sem fog Önnel történni, amit érdemes egy tojásban kitojni és ideírni, de csak nem akartam kérem hogy megsértődjön egy üres mező miatt, ezért ezt ideírtam amit most olvas.

 

PÓK (januember 21-augusztár 23.)

 

LÉGY boldog!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gonoszpok.blog.hu/api/trackback/id/tr8961985

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szubjektiv 2009.02.26. 23:41:30

Ki lehetett volna húzni magyar pénzekkel is te idegenszívű!
Nekem szegfű formájú anyajegy képződött, bár nem látom, de érzem.
Reménykedhetek?

gonoszpok · http://gonoszpok.blog.hu 2009.02.27. 21:02:58

@szubjektiv: Örömmel vettem tudomásul hogy ismét kommentelt, megtisztelő figyelmét a jövője iránt ezúton is köszönöm! A tréfás pénznemek, felhasználása - mint illusztráció - közben rájöttem hogy a magyaron kívül azért még két - bár csekélyebb befolyású - nemzet fizetőeszközei is meghatározzák a nemzetközi piacokat. Nem mellékesen van két halandó, akik az érintett hatalmak fennhatósága alatt lévő területekről olvassák eme meghatározó jóslatokat.
Szegfű alakú? Messze vannak még a választások, kérem!

A GonoszPók szolgája

szubjektiv 2009.03.05. 23:34:32

A fene megette az ilyen sejtelmes jóslatokat, kérem!
süti beállítások módosítása