Tisztelt Hölgyeim és Uraim!

 

A jóslatok ideírásakor általában meghatározom hogy meddig érvényesek, azok. Sajnos azonban, a GonoszPók egy állat! Tehát nem lehet komolyabb fizikai beavatkozás nélkül tojásra bírni, így amíg a tojások késnek, addig nem tudom belőlük kiolvasni az Önök jövőjét! Kicsiny türelem, már domborodik a tojócsatorna vége...

 

Hogy addig se maradjanak információk nélkül, az életvezetés mestere, a GonoszPók megdöbbentő barátnője, Hangyalka tényeit írom ide, melyeket eme kicsiny állat tojásaiból olvastam ki Önöknek!

 

 

Hangyalka tényei!

 

Apró állat vagyok, sokan élünk együtt a dohos konyhaszekrény mögött egy újlipótvárosi panel második emeletén. Az életet folyamatosan figyelem, ezért sok tapasztalatot szereztem azzal kapcsolatban, hogy miként kell azt élni. Tegnap mammográfiai vizsgálaton voltam az előszobabútor mögött, szerencsére minden rendben. Jobb megelőzni a bajt! Tegyen így Ön is!

 

Hangyalka

 

A GonoszPók szolgája

A bejegyzés trackback címe:

https://gonoszpok.blog.hu/api/trackback/id/tr17970645

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása