Hölgyeim és Uraim!

 

Megértem Önöket, az életük már-már kiszámíthatatlan és ingerlően veszélyesnek tűnik a bölcs jóslatok nélkül, de nem kell tovább várniuk. Tojt a Pók! A leheletnyi tojások belsejéből az imént másoltam ide a jövőjüket, okosan használják a tudást!

 

Az illusztrációkat a Nokalba Razsik fosztóképző iskola végzős diákjai készítették, Önöknek!

 

A GonoszPók szolgája

 

KOS (március 21-április 20.)

 

Egy mokány nőszemély zsemlével morzsázza le kedvenc kabátját, érthetően dühös lesz. Ne használjon liftet, és ne üljön fogaskerekűre az Ön érdekében. Mire holnap hajnalodik, Önben egy öröklött gén éppen beteljesíti küldetését, ezért a jövőben rendszeresen számíthat szőrtüsző gyulladásokra.

 

 

 

BIKA (április 21-május 20.)


Sömör kezdődik a hóna alatt, még visszafordíthatja ha elegendő citromot fogyaszt. Az apró kis pörkök, pörsenések már kissé most is látszanak. Ha síelni készül, a kötést ellenőrizze többször is, és legyen őszinte amikor a testsúlyát kérdezik – komoly perecet előzhet meg. A bőrfelületén mindenféle kipállást előzzön meg, szellőztesse magát.

 

IKREK (május 21-június 21.)

 

Egy idősebb botanikus beleköt a metrón. Adja meg ami a kijár a királynak, és vásároljon egy kankalin tövet, majd szótlanul mosolyogva álljon tovább, érdekes módon így megmenti egy közönséges házi macska életét, aki így pont időben el tud ugrani a kehes Zastava elöl sötétedéskor. Hely hiányában nem vezetném le, de bízzon a Pókban kérem! Legyen bátor, hallgasson arra, aki kölcsönt kér.

 

 

RÁK (június 22-július 22.)

 

Nagyon jó a bolygók együttállása most Önre nézve. A családjával való kapcsolata is nyugvóponton van. Egy probléma zavarja igazán, de hamarosan az is megoldódik. Kezdjen valami extrém sportba, vagy hirtelen valljon be minden hazugságát, esetleg váratlanul kóstolja meg a túrós tésztát porcukorral, pedig eddig szalonna pörccel szerette. A lényeg hogy Önmaga is megdöbbenjen.

 

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23.)

 

Több centivel a föld felett jár, és ennek pusztán az az oka, hogy a munka keresi Önt, nem pedig Ön a munkát. Mindenki felnéz Önre, pedig reggel elfelejti bekenni a hónalját, és ennek lesznek következményei. Ne tépelődjön, kivételesen fizessen parkolási díjat, és élvezze a szabadságot, ami legalitás bizsergető érzése nyújt.

 

 

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23.)

 

Fogyasszon több vitamint, és kezdjen el gondolkodni hogy mivel dobhatná fel egyre sivárabb szexuális életét. Ha ez így megy tovább, olyanokat is megkíván, akikről korábban nem is gondolta hogy rendelkezhetnek nemi szervekkel. Farsangi bulira ne öltözzön búzasörnek, nem fogják érteni, még nem készültek fel rá.

 

 

MÉRLEG (szeptember 24-október 23.)

 

A tarkója most már két napja viszket, a torkában dobog a szíve, és állandóan izzad. A kezén kiütések, a szeme karikás, a haja korpásodik. A nyelve lepedékes, a lehelete megdöbbentő, a sarka kemény mint a márvány. A bőre száraz, és hőemelkedése van. Gyanakodjon hogy összeszedett valamit. El fog múlni.

 

 

SKORPIÓ (október 24-november 22.)

 

A tavasz még nem jött el. Jó a kedve, mert a párjával újra romantikáznak. Rá kell hogy döbbenjen, a társa csodálatos ember. Lenyűgöző személyiség, eszeveszett humorérzettel. A szüleit ne hanyagolja el. Hamarosan Önre mosolyog a szerencse. Egyen egy kocka fekete csokit! Ne fizessen az interneten két napig bankkártyával.

 

 

NYILAS (november 23-december 21.)

 

Felesleges folyamatosan azt mondogatnia magában hogy az élet nem borzalmas. Sajnos az, de mégis hamarosan egy apró baki folytán rájön hogy vannak benne olyan pillanatok, amiért nem cserélne egyetlen szervetlen kreatúrával sem. Viseljen kéket, és egyen tojást.

 

 

 

BAK (december 22-január 20.)

 

A harmadikról ételpépet szórnak a verandájára. Ha felmegy és szóvá teszi, egy életre ellenséget szerez magának, és évekig különböző dolgokat talál majd az ajtaja előtt, novemberben például egy kreppapírból készült, ám romlott ételbe mártott mongúzkölyköt. Ha nem szól, hanem elkönyveli egyszerű véletlennek, amikor majd eláztatják a mosógéppel május végén, együttműködő szomszédságra számíthat. Végezzen felüléseket.

 

 

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19.)

 

Perlekedik, feszült és ideges. Folyamatosan azon jár esze, hogy mit tehetne. Komoly elhatározása hogy a semmittevés mellett nyugodtan és pénzből fog megélni, még nem teljesült. Végső esetben még elhelyezkedhet egy állami vállalatnál, de az tényleg az utolsó lehetőség, mert onnan akkor sem rúgják majd ki ha véletlenül dolgozni kezd!

 

 

 

 

HALAK (február 20-március 20.)

 

Nagyon sajnálom, megbántani nem akarom kérem, de ma is csak annyi volt a tojásban hogy semmi különös, egy darabig gondolkoztam hogy kitalálok valami kedveset, de ha egyszer semmi sem fog történni, én meg ideírok valamit, aztán ugye bekövetkezik a semmi, akkor a GonoszPók fog hiteltelenné válni, pedig Ő tudta a jövőt, a semmit. Fogja fel úgy, mintha mi se történt volna.

 

 

 

PÓK (januember 21-augusztár 23.)

 

A hetedik Te magad LÉGY!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gonoszpok.blog.hu/api/trackback/id/tr79976339

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sahaja 2010.01.08. 08:07:39

Ez a legjobb horoszkóp,amit valaha olvastam!Bár mérleg vagyok,de én is kipróbálom a túrós tésztát valami mással.Vettem is 2 kiló csirke belet!
süti beállítások módosítása