Hölgyeim és Uraim!

 

Amint azt Önök is látják, és tapasztalják – hiszen bizonyosan érzik a bizonytalanságot a jövőjükkel kapcsolatban - a Pók eltűnt. Ma végre előkerült, és ezzel Önöknek hatalmas szerencséjük van, mert újra tájékozódhatnak a jövőjükről. Kiderült hogy a GonoszPók lába beakadt a gardrób előtti rongyszőnyeg egyik szélső bojtjába, ráadásul tegnapelőtt délután a kutya mellé ült, és farkával kis híján halálba csóválta. A Pók most csak egy tojást tojt, nagyon úgy tűnik hogy még azért nincs teljesen jól. Kívánjanak jobbulást neki, a jövőjük értelmezése az Önök érdeke, kérem!

 

A GonoszPók szolgája!

 

Ebben az egy tojásban az alábbiakat találtam

BAK (december 22-január 20.)

 

Egy zavart flamingó -, amelyik az állatkerti pereces bódé idős dolgozójának rádióhallgatási szokásai elől enyhe idegbajjal terhelten – alacsonyan repülve a hajába csavarodik! Egy éppen arra járó fiatal és jóképű brit indie rock sztár megmenti, és nem sokkal később malacságokat suttog a fülébe. Mármint Ő. Na most ha Ön férfi bak, akkor ez nyilván kellemetlenül érinti, ha azonban nőszemély, akkor már csak egy lottót kell feladnia, mert ezen a héten az is bejöhet...

 

 

Kedves Olvasók!

 

A GonoszPók megmenekülésének örömére egy apró feladatot eszelt ki, melyet most megosztok Önökkel. A Pók attól való félelmében hogy már soha sem találhatja meg rokonait, egy kéréssel fordul Önökhöz.

Meghirdetjük kérem, a

Nagy Pókrokon kutató pályázatot. A feladatuk, hogy Pókokat küldjenek az alábbi címre: gonoszpok@index.hu

Az elküldött mű bármilyen technikával készülhet – fotó, rajz, olajfolt stb. Amelyiken a GonoszPók rokonra lel, megmutatom kérem, itt a blogon!

 

Tisztelettel, a GonoszPók szolgája!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gonoszpok.blog.hu/api/trackback/id/tr991008692

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása