KOS (március 21-április 20.)
 

Legyen gyanús ha társa azt kéri öntől hogy a közelgő farsangra hűtőnek öltözzön. Ne vásároljon akváriumot legalább ez év tavaszáig, így sok vitorláshal életét mentheti meg. Vigyázzon a hüvelyesekkel.


BIKA (április 21-május 20.)
 

 

Amennyiben ráncos a bőre, próbálja meg ezt elfogadni. Nincs értelme fura dolgokat az arcára kenni. Az étkezése nagyon egysíkú, próbálja meg kiegészíteni több hússal, főleg kolbász és sonkafélékkel.

 

IKREK (május 21-június 21.)

 

A szexualitása és a libidója újra magaslatokban jár. Óvatosan közelítsen, mert más jegyek szülöttei nem biztos hogy akarják magát. A speciális játékok kedvelőinek különleges örömet okozhat az Elvis fesztivál.

 

RÁK (június 22-július 22.)

Ha kell, hát nevessen. Ha érzi hogy jön, hát kacagjon, nyerítsen, rötyögjön, gurgulázzon, bugyborékoljon és heherésszen. Retyegtessen és nyehehézzen, a lényeg hogy a gázt mindig kapcsolja ki ha már elhagyta a konyhát.

 

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23.)
 

Vidám hírt közölnek ma Önnel felettesei. Ezért VEGYE FEL a telefont. A felkarja szépen gyógyul, legközelebb próbáljon felülemelkedni a földhözragadt beidegződésein, és higgyen a Póknak, végül is ez egy üzenet a tojásból! A gyerekek szépn gyógyulnak!


 

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23.)
 

Ne halogassa tovább, ideje orvoshoz menni. Mindenképpen fogyasszon több kalciumot, különben hamarosan olyan ritkák lesznek a csontjai, hogy könnyedén be tud majd ülni egy kis Polski hátsó ülésére. Ha már elérte az osteoporosis, itt az ideje hogy bekommentelje ide tapasztalatait. Megnyugodhat, rosszul olvastam múltkor, valószínűleg nem terhes. Kivéve ha az akart lenni. Akkor az.

 


MÉRLEG (szeptember 24-október 23.)
 

Továbbra se aludjon a hátán, a csúnya kelést pedig hiába takargatja a nyakán, pont kilátszik egy kicsit. Kenjen rá fogkrémet. Nekem se használt, de rosszabb nem lesz. Itt most meggyűrődött a Póktojásból kivett üzenet, szóval vagy aludjon békésen, vagy valamilyen faluk Békésben...én nem tudom...


SKORPIÓ (október 24-november 22.)
 

Ha folyton aggódik hogy beteg lesz, akkor beteg lesz. De most el ne kezdjen akkor aggódni hogy beteg lesz, mert akkor beteg lesz. Pont ez a lényeg! Hogy ne aggódjon. Mert ha sokat aggódik, akkor lesz is miért. Ezért most ne aggódjon, mert akkor kezdődik elölről.
 

NYILAS (november 23-december 21.)

Eddig az hitte senki sem érzékeli a lábszagát, de tévedett. A fogait is időszerű lenne megcsináltatni, mindenki fél a fogorvostól, szóval ez nem mentség. Ameddig itt olvasgat, egy csomó lehetőség szalad el Ön mellett, irány dolgozni!

 

 

 

BAK (december 22-január 20.)
 

 

 

A bokája hamarosan jobban lesz, de nem tud sajnos megnyugodni, mert heves csuklásrohamok gyötrik majd olyan este fél kilenc tájékán. Készüljön fel, és igyon legalább egy deci zsírt, így még el tudja kerülni. Ha jól olvasom hányingerre is számíthat. A randija mindezek ellenére jól sikerül.

 

 

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19.)
 

Mikor ha nem most kapja össze magát? Komolyan ezt a hisztit kell csinálni? Saját magát is becsapja? Gyerünk! A maga tehetségével már nem itt kéne tartania! Kapja össze magát!

 

 

 

HALAK (február 20-március 20.)

 

Válasszon minőségi vörösborokat, és lehetőleg kerülje a pezsgőt, mert attól hamar lerészegedik, ráadásul szelet csinál. Ma ne egyen nyersen vöröshagymát, zellert, datolyát, tarkababot, valamint pilótakekszet,

 

 

 

PÓK (januember 21-augusztár 23.)

 

LÉGY jó mindhalálig!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gonoszpok.blog.hu/api/trackback/id/tr22924043

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gonoszpok · http://gonoszpok.blog.hu 2009.02.05. 22:48:04

Ha már kérdezik - akkor az elején az ott nem balta, hanem egy foKOS. Így olvastam ki a GonoszPók tojásából

A GonoszPók szolgája
süti beállítások módosítása