Hölgyeim és Uraim!

 

A GonoszPók újra Önök elé tárja tojásain keresztül a jövőjüket. Azonban játékot hírdetünk. Az alant található jóslatokban három férfi nevét rejtettük el.

 

A GonoszPók szolgája

 

 

KOS (március 21-április 20.)
 

Egy István nevű ember elhívja horgászni. Sajnos halat nem fognak, de a töltésen a huszonnyolcas férfibiciklivel közlekedő középkorú hölgyet letegezni nem éri meg, majd meglátja ha mégis. Ha István egyedül meg horgászni érdekes módon fog majd halat.


BIKA (április 21-május 20.)
 

Egy új hét kezdődik mely tele lesz kihívásokkal. A mássalhangzóra végződő nevű emberek jót, a magánhangzóra végződő nevű emberek rosszat akarnak magának. Fontos tudnia, hogy ez csak két napig érvényes, ezért később adjon lehetőséget Bélának.


 

 

IKREK (május 21-június 21.)

Önt egy törzsvásárlói program keretén belül nem húzzák ki hogy megkapja a különleges ajándékot, de így megússza hogy a jövőben olyan dolgokat küldözgessenek Önnek, amire semmi szüksége. Egy bevásárlóközpont parkolójában 25 forintot talál egy zöld nejlonszatyorban. A vibrátora zárlatos, ha még garanciális, vigye vissza.

RÁK (június 22-július 22.)

Kihajolni veszélyes! A távolság a kis tüzeket eloltja, a nagy lángokat fellobbantja. Napról napra több energiája lesz, de ezt ne mások egzecíroztatására használja fel. Ha Ön a hegyekben él, vásároljon kamáslit, hamarosan szüksége lehet rá.

 

 

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23.)

Ne botránkozzon meg mások rossz szokásain, hiszen mások is nehezen viselik el az Ön rossz szokásait. Pár nap múlva felkérhetik hogy fegyveres erőknek tartson kommunikációs tréninget. Legyen határozott, és vállalja el. De előtte azért olvasson el pár könyvet a kommunikációról. Számlát nem kérnek, a pályázatot ha visszadob, megnyeri.

 

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23.)
 

Az alsónadrágján található mosási tájékoztató délutánra megőrjíti. Egészen alaposan kidörzsöli a hátsófelét. Ettől ideges lesz, és kissé féloldalasan ül majd a székeken, ráadásul a főnökének rendkívül gyenge vicceket mesél kínjában. Legalább a hányingere múlóban, próbáljon meg örülni a kicsi dolgoknak is. Ne igyon tejet, így elkerül egy kiadós hasmenést.

 

MÉRLEG (szeptember 24-október 23.)
 

Több követeléskezelő cég folyamatosan zaklatja, vagy ha Önt nem, akkor maga helyett valakit. Lényeges, hogy valóban tartozik. Ne legyen lelkiismeret furdalása, vegyen szappant és mossa kezeit. A telefonja elromlik.


 

 

SKORPIÓ (október 24-november 22.)
 

Remekül indul a hét! Minden jóra fordul. Ha kint esne, Ön felett ernyőt tart a jókedv. A szerencse is vendégségbe érkezik, legyen otthon. Vásároljon patisszont, és rejtse el a hűtő egy hátsó rekeszében. Pár hét múlva egészen különleges élményben lehet része.


NYILAS (november 23-december 21.)

Hamarosan leváltja autóját. Remek munkalehetőségek várnak Önre, de egyet ne feledjen. A töménytelen megkeresett pénzből a társadalomnak is tartozik felelősségvállalással. Alaposabban mosson fogat, és itt az idő a számítógépe merevlemezeinek töredezettségmenetesítésére. Üzletben nincs barátság.

BAK (december 22-január 20.)
 

Ha a barátai kávézni hívják és Önnek nincs kedve elmenni, szimplán mondjon nemet, különben megsértődnek, és olyan helyeken adják meg az e-mail címét, ahonnan spam-ek garmadájára számíthat. Nem kétséges hogy lakcímére remek katalógusok érkeznek, valamint több biztosítási ügynök filofaxában is elkelő helyen állnak személyes adatai. Legalább egy sms-t írt volna. Ha egy milliárdos üzletember Mallorcára szöktette, vagy felkartöréssel fekszik egy ügyeletes kórházban, akkor bocs, és hamarosan meglátogatják barátai.

 

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19.)
 

Higgye el, a multilevel marketing nem önnek való. Lehet ugyan pénzt keresni, de tönkreteszi a kapcsolatait. Szedje végre össze magát, mert nem fogja mindenki a folyamatos rinyálását hallgatni,. Gyerünk. Még van esély! Délután hívjon fel, üzletről szeretnénk Önnel beszélni. János.

HALAK (február 20-március 20.)

 

A hét eleje nem indul jól. Mérhetetlen mennyiségű szél gyötri majd mind a két napon. Fontos hogy tudja, a legtöbbször nem sikerül időben nyugodt helyre menekülnie. Ne sunnyogjon, azonnal kenje másra. Legyen aktív és megússza a kellemetlenségeket. Szagolgasson értetlenül a levegőben, és nézzen gyanúsan valaki másra. Ez nem vicc kérem!

 

PÓK (januember 21-augusztár 23.)

 

Eszed LEGYEN!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gonoszpok.blog.hu/api/trackback/id/tr30931303

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása