KOS (március 21-április 20.)
 

Ne törődjön vele hogy esik az eső, ne vegyen sapkát, így nagyobb eséllyel kerüli a korpát fejbőre. Vigyázzon, mert sokan a pénzére pályáznak. Ha azt hallja hogy segítség, inkább fusson, legyen már egy kicsit önzőbb! A sarkon balra forduljon.
 

 
BIKA (április 21-május 20.)
 

A baráti köre ma megpróbálja lehúzni. Ne engedjen az érzelmi zsarolásnak. A könyökére vigyázzon, a szemölcsét pedig kenje vérhulló fecskefűvel. A bal szemébe egy pilla ragadhat, igyekezzen a jobbat használni. Minden lépcsőn a második fokkal kezdje, ez a tanács talán a legfontosabb.
 

 

IKREK (május 21-június 21.)

Végre elérkezett az idő hogy rendet tegyen maga körül! Ideje kidobálni a sok perverz szexjáték kelléket. Ha még mindig ragaszkodik hozzájuk, legalább fertőtlenítse némelyiket! Ma esélye lehet rá hogy megismeri az igazit.

 

 

 

RÁK (június 22-július 22.)

Ma kimondottan jól érzi magát, ne feledje hogy sokat kell mosolyognia! Ne egyen ma mákos ételeket, mert a mák a fogai közé ragadhat. Figyeljen a jelekre, a postás mindig kétszer csenget.

 

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23.)
 

Ha nem lenne ilyen beképzelt és öntelt, már észrevette volna hogy többen is titokban azért kedvelik magát egy kicsit. Ne hagyja ezt elharapózni. Egy söralátét megvághatja a felkarját, óvatosan a kocsmai verekedésekkel.

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23.)

Érzékeny mostanában, minden apróságtól kiborul, gyakran hány, és egyre többet néz a háta mögé. Ideje lenne orvoshoz fordulni. A férfi szüzeknek kisebb koccanásuk lehet, ne húzzák fel magukat, önök is voltak kezdők. Ha kezdő sofőr, vezessen ma óvatosan.

 
MÉRLEG (szeptember 24-október 23.)
 

Fokozatosan melegítse fel kapcsolatait. A környezet csodálja honnan van ennyi akaratereje, azonban az ön szervezete sem bírja sokáig. Lehetőleg a hátán aludjon, és ha arra kerül a sor, ne szégyelljen levetkőzni.


 

 

SKORPIÓ (október 24-november 22.)
 

Sikeres lesz az egész hét, sőt az egész hónap. Lehet hogy az egész év, de ne szaladjunk ennyire előre. A higannyal vigyázzon, a lázmérőt mindig tegye vissza a tokjába. Megeshet hogy nem párban hordja a zoknijait. Egy hirtelen vámellenőrzés kellemetlen perceket okozhat.


 

 NYILAS (november 23-december 21.)

Végre kijelentheti hogy sikeres és helyes. A kilókkal vigyázzon, inkább emelgesse őket mint a testén hordja azokat. A testzsírszázaléka felett érzett aggodalmára fordított energiát inkább alkatának mozgatására fordítsa. A hatás nem marad el. Ne hátráljon ma.

BAK (december 22-január 20.)
 

Ha viccből a moonwalkingot gyakorolja, jusson eszébe a figyelmeztetés – vagy a bokája fordul ki, vagy a térde. Egyik sem jó érzés.. Ráadásul egy kellemetlen félreértés miatt önnek nem látszik a TB jogosultsága, ezért nyilvánosan meghurcolják, esetleg az autóstáskáját is elvesztheti, Pedig csak egy ártalmatlan táncnak indult...

 

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19.)
 

Most már elég! Hagyja abba! Tényleg elég! Szedje össze magát! Maga egy jövőbe mutató jegy szülötte! Gyerünk!

 

 

 

 

 

HALAK (február 20-március 20.)

 

Minden alkalommal amikor villamosra szállna, belül megszakad valami. Ezek bizony a depresszió első jelei. Igyon több alkoholt, egy darabig jobb lesz. Az autóval közlekedő halak ma ne váltsanak hármasba, agy elkerülhetnek egy több sávot is érintő karambolt.

 

 

 

 

PÓK (januember 21-augusztár 23.)

 

A pókok rendkívül fázósak, azt se tudják mit tehetnének a másikért. LEGYEN óvatos.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gonoszpok.blog.hu/api/trackback/id/tr82919763

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása