Hölgyeim és Uraim!

A GonoszPók beteg volt kérem, tojónyílás gyulladással az elmúlt napokat a beépített szekrény hátsó díszléce alatt töltötte. Önöknek próbáltam segíteni amikor apró ízelt lábakkal etettem, de csak mostanra épült fel, és tojta ki tojásait. Az Önök jövője volt benne, olvassák, és örüljenek hogy nincsen nagyon baj a csodálatos Gonosz Pókkal!
 
Az illusztrációkat a Számszaki Egyetem rajzszakos dékánhelyettese készítette a blog számára. Köszönjük!
 
A GonoszPók szolgája
 
 
KOS (március 21-április 20.)
 
Poratkák lepik el a szőnyegeit, egy nőstény portetű pedig a könyves szekrény jobb felső sarkában található egyébként használhatatlan enciklopédiát használja toalettnek. Mindezt megelőzheti, ha még reggel hónaljstiftet vált, mert az új márkában található illóolaj a fent említett állatok közismert ellensége, és azok a szomszédba költöznek. Pislogjon többet, különben kiszáradhat a szeme.
 
BIKA (április 21-május 20.)
 
Egy Szaúd-Arábia melletti kis szigetország, Bahrein szerencsejátékán kihúzzák régóta használt lottószámait. Ha nem rest és időben felveszi a kapcsolatot a Bahreini szerencsejáték felügyelettel, akkor megoldható hogy szelvényt vásároljon,és megnyerje a Bahreini dollárok tömkelegét. Pár nap múlva egy domain név regisztrációját tervezi. Egyen több gyümölcsöt.
 
IKREK (május 21-június 21.)
 
Egy zsák sósperec esik a nyakába estefelé, nézzen föl, hátha még el tud ugrani. Szokatlan jelenségek ütik fel a fejüket a háztartási eszközei működése közben, de ez csak a környezete megnövekedett mágnesessége miatt van. A mikró azonban egyszerűen öreg. A szexuális élete végre sínen van, igaz még vakvágányon vesztegel.
 
 
RÁK (június 22-július 22.)
 
Élelmes sebészek egy rutinműtét során titokban rötyögőmonitort építenek a bőre alá. Ezen keresztül egy bizonyos hertzen rezgő hangra Önnek nevetnie kell majd. Ennek örüljön, egyedül a centrifugálás, valamint a csokipapír bontása közben lehet irritáló a folyamatos nevető inger. Több zöldség, kevesebb kóla!
 
 
OROSZLÁN (július 23-augusztus 23.)
 
Egy szakállas nő szerelmes lesz Önbe, pedig tíz évvel fiatalabb. Már a nő. Ne engedjen a csábításnak, mert a szakáll csak egy jel a természet részéről, egy felhívás további belső problémákra, melyek akár egy flört esetén is rettentő következményekkel járhatnak. Különben is most sikeres és a párja is szereti. Sohase dudáljon fekete BMW-re.
 
 
SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23.)
 
Egy toronyház ablakából a szellő által kifújt apró rizsszem az orrába kerül, sokáig nem is tudja mitől ilyen fura levegőt venni. Ha meg akarja őrizni kapcsolatait, semmiképpen se válassza az azonnali levegőárammal való eltávolítást, inkább egy félreeső helyen piszkálja ki egy zsebkendővel. Naponta többször is mosson fogat, legalább péntekig!
 
 
MÉRLEG (szeptember 24-október 23.)
 
A szeme száraz, a tenyere foltos, a homloka ráncos. A haja repedezett, folyamatosan köhög, és hőemelkedése is van. NEM FIGYELMEZTETJÜK TÖBBSZÖR: MENJEN ORVOSHOZ! Pedig nem komoly a baj, de odafelé menet különleges élményben lehet része.
 
 
 
SKORPIÓ (október 24-november 22.)
 
Egy akvaparkban különleges dolgok történnek Önnel! Hamarosan felismeri hogy a orrjáratain keresztül gyorsan beszívott levegő hangjának magasságát szabályozni tudja a szívás intenzitásával. Valóban érdekes, de fogadja el hogy ez csak pár érdekes perc, majdnem biztos hogy mást nem érdekel – sőt lehet hogy ezt Ön csak belül hallja. Igyon teát.
 
 
 
NYILAS (november 23-december 21.)
 
Na látja! Mióta dolgozik, jönnek az eredmények. Nem meglepő. Azon szomszédai akik belátnak az ablakán, fogadásokat kötnek az életével kapcsolatban. Ne adja meg nekik azt az örömöt, hogy az elkövetkező napokban sem szeretkeznek párjával. A redőnyt azonban húzzák le!
 
 
BAK (december 22-január 20.)
 
A bak igazán szerencsésnek mondhatja magát ezen a héten. Több alkalommal sem lesz rossz neki, amikor másoknak igen! Az egyik este nem nyeli félre a falatot, ráadásul nem botlik meg a mozgólépcsőn. Örüljön hogy már nem kell kesztyűt viselnie, mert elhagyná. Kicsit gondolkozzon el; hogyan tudná kiszolgálni barátait?
 
 
VÍZÖNTŐ (január 21-február 19.)
 
Ha felhúzhatós órája van, akkor ne hordja pár napig, mert sajnos nem tudom elolvasni melyik nap reggelén csípi oda karszőrét felhúzás közben. Nem könnyű ez kérem, egy tojásból jövőt olvasni! Az utcán egy sebesen futó tizenéves elsodorja az Ön mellett haladó idősebb, ám rendkívül unszimpatikus hölgyet. Ön mégis segít neki, de ezért csak szemrehányást kap. Ha nem segít, akkor is. Inkább segítsen.
 
 
 
HALAK (február 20-március 20.)
 
Végre az Önnek tojt tojásban is olvashatok valami érdemlegeset. A postaládájában talált válsággal kapcsolatos ingyenes tájékoztató füzet lapja olyan szerencsétlenül vágja meg a hüvelyk és mutatóujja között érzékeny bőrredőt, hogy az még hónapokkal később is kellemetlen perceket okozhat. Érdekes azonban, hogy a szórólap hatására újra érdeklődni kezd a fotográfia iránt, és évekkel később megnyer egy pénzdíjas fotópályázatot. Nem könnyű a döntés, nem irigylem, kérem! Kihagyja a postaládát, vagy új karrierbe kezd.
 
 
PÓK (januember 21-augusztár 23.)
 
 
 
LÉGY üdvözölve!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gonoszpok.blog.hu/api/trackback/id/tr84992404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása