Itt vagyok, kérem!

 

A GonoszPók blogot egyik csapás éri a másik után, kérem! Kezdem azt hinni, hogy a sors elégelte meg hogy a sok biztos tudást az olvasók tudomására hozva elcsentük a kiszámíthatatlanságot, kifürkészhetetlenséget. Először a GonoszPók tojónyílás gyulladása, most pedig ez a kígyóharapás, ami velem esett meg, és ellehetetlenítette a már egyébként gyógyult Pók tojásaiból a jóslatok bemásolását az Önök okulására.

 

Kérem, egy szudáni törpe vipera homlokon harapott. Toxikus marásának köszönhetően olyan mértékű ömleny buggyant duzzadtan a szemeim elé, hogy képtelen voltam a szolgai teendőimet ellátni. Sajnos ez a hatalmas kelés olyan érzékeny volt, hogy hiába próbáltam feltámasztani egy bársonnyal bevont kissé megszaftosodott, barnásan puha banánnal, úgy is kíméletlen fájdalmat okozott. Sok időt töltöttem befelé figyeléssel, és ezt Önöknek is ajánlom kérem, bár kétségtelen hogy az észak afrikai hüllő támadása nélkül.

 

Remélem hogy megbocsátanak nekem a jövőjükre kíváncsi GonoszPók tisztelő olvasók, és újra visszatérnek, sőt, megosztják másokkal is ezt a páratlan lehetőséget, melyet a jövő ismerete nyújt.

 

Mai illusztrációinkat egy kis hazai cég küldte be, örömmel mutatom be önöknek az MTI-t. A gyüjtemény címe, "Jóbarátok"! 

 

Mai kiemelt jegyünk, a

 

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19.)

 

Régi vágású dalok énekléséből, és szánalmas viccek meséléséből élő középkorú színészposvány kér kölcsön öntől hatezer forintot, melyen meglepődik, hiszen sosem ismerte személyesen azelőtt a sótlan ripacsot. Ne adjon neki, csak elinná. A vízöntőre mesés napok várnak, ha megtanulja elfogadni a belülről erősen felbuggyanó embergyűlöletet. Kerülje a sós ételeket pár napig. Egy merőben új gombafajt fedezhetnek fel lábujjközében, ha a héten közösségi fürdőt látogat.

 

A tovább néhány jegyről gyengélkedésem, és a nehezen visszahúzódó ömlenyem miatt csak igen röviden számolok be Önöknek, de vegyék komolyan, kérem!

 

KOS (március 21-április 20.)

 

Ne figyelje a lélegzését, több nagyszerű keleti filozófus őrült bele ebbe a szokásába. Használjon olajat zsír helyett.

 

 

 

BIKA (április 21-május 20.)

 

A lényeg ezen a héten a koncentráció. Indul! Tegye félre a gyűlöletét, és figyeljen másokra. Szélsőséges nézeteiért barátai megfeddik.

 

 

 

IKREK (május 21-június 21.)

 

Sorolt almával dobálják meg egy külvárosi utcában. Egyáltalán ne menjen a külvárosba a következő napokban...hiába van igaza, ha kevesen értik amit mond.

 

 

 

RÁK (június 22-július 22.)

 

Vásároljon szelvényeket,kuponokat, nyerő lapokat, lottót, totót, küldje, kaparja, töltse, vágja ki és küldje vissza, vegyen részt, húzzon egyet, kattintson és tárcsázzon, küldje el sms-ben a „MAKAKO” szót, mert NYERI FOG! Az élet szép!

 

 

Tudom hogy Önök kíváncsiak még a jövőjükre, de kérem értsék meg, hogy ez is hatalmas erőfeszítésembe került. Egy kendővel óvatosan felkötöttem a homlokomról lecsüngő immáron márványosan erezett gusztustalan marás végeredményét. Erőt gyűjtök, és hamarosan folytatom, kérem!

 

A GonoszPók szolgája

 

ui.: igen, a GonoszPók valóban nincs megelégedve a hazai politikai elittel, sem pedig a tevékenységével. Nem tagja egy pártnak sem, és reális alternatíva hiányában egyik oldalhoz sem húz, kivéve a sarkokat, de ez korántsem jelent szélsőséges, vagy szögletes gondolkodást. A GonoszPók szabad, nem érzelmileg politizál. De mivel ez a blog a jövőjükről szól, politikával konkrétan ezután sem foglalkozunk, kérem.

 

Hölgyeim és Uraim!

 

Amint azt Önök is látják, és tapasztalják – hiszen bizonyosan érzik a bizonytalanságot a jövőjükkel kapcsolatban - a Pók eltűnt. Ma végre előkerült, és ezzel Önöknek hatalmas szerencséjük van, mert újra tájékozódhatnak a jövőjükről. Kiderült hogy a GonoszPók lába beakadt a gardrób előtti rongyszőnyeg egyik szélső bojtjába, ráadásul tegnapelőtt délután a kutya mellé ült, és farkával kis híján halálba csóválta. A Pók most csak egy tojást tojt, nagyon úgy tűnik hogy még azért nincs teljesen jól. Kívánjanak jobbulást neki, a jövőjük értelmezése az Önök érdeke, kérem!

 

A GonoszPók szolgája!

 

Ebben az egy tojásban az alábbiakat találtam

BAK (december 22-január 20.)

 

Egy zavart flamingó -, amelyik az állatkerti pereces bódé idős dolgozójának rádióhallgatási szokásai elől enyhe idegbajjal terhelten – alacsonyan repülve a hajába csavarodik! Egy éppen arra járó fiatal és jóképű brit indie rock sztár megmenti, és nem sokkal később malacságokat suttog a fülébe. Mármint Ő. Na most ha Ön férfi bak, akkor ez nyilván kellemetlenül érinti, ha azonban nőszemély, akkor már csak egy lottót kell feladnia, mert ezen a héten az is bejöhet...

 

 

Kedves Olvasók!

 

A GonoszPók megmenekülésének örömére egy apró feladatot eszelt ki, melyet most megosztok Önökkel. A Pók attól való félelmében hogy már soha sem találhatja meg rokonait, egy kéréssel fordul Önökhöz.

Meghirdetjük kérem, a

Nagy Pókrokon kutató pályázatot. A feladatuk, hogy Pókokat küldjenek az alábbi címre: gonoszpok@index.hu

Az elküldött mű bármilyen technikával készülhet – fotó, rajz, olajfolt stb. Amelyiken a GonoszPók rokonra lel, megmutatom kérem, itt a blogon!

 

Tisztelettel, a GonoszPók szolgája!

 

Hölgyeim és Uraim!

A GonoszPók beteg volt kérem, tojónyílás gyulladással az elmúlt napokat a beépített szekrény hátsó díszléce alatt töltötte. Önöknek próbáltam segíteni amikor apró ízelt lábakkal etettem, de csak mostanra épült fel, és tojta ki tojásait. Az Önök jövője volt benne, olvassák, és örüljenek hogy nincsen nagyon baj a csodálatos Gonosz Pókkal!
 
Az illusztrációkat a Számszaki Egyetem rajzszakos dékánhelyettese készítette a blog számára. Köszönjük!
 
A GonoszPók szolgája
 
 
KOS (március 21-április 20.)
 
Poratkák lepik el a szőnyegeit, egy nőstény portetű pedig a könyves szekrény jobb felső sarkában található egyébként használhatatlan enciklopédiát használja toalettnek. Mindezt megelőzheti, ha még reggel hónaljstiftet vált, mert az új márkában található illóolaj a fent említett állatok közismert ellensége, és azok a szomszédba költöznek. Pislogjon többet, különben kiszáradhat a szeme.
 
BIKA (április 21-május 20.)
 
Egy Szaúd-Arábia melletti kis szigetország, Bahrein szerencsejátékán kihúzzák régóta használt lottószámait. Ha nem rest és időben felveszi a kapcsolatot a Bahreini szerencsejáték felügyelettel, akkor megoldható hogy szelvényt vásároljon,és megnyerje a Bahreini dollárok tömkelegét. Pár nap múlva egy domain név regisztrációját tervezi. Egyen több gyümölcsöt.
 
IKREK (május 21-június 21.)
 
Egy zsák sósperec esik a nyakába estefelé, nézzen föl, hátha még el tud ugrani. Szokatlan jelenségek ütik fel a fejüket a háztartási eszközei működése közben, de ez csak a környezete megnövekedett mágnesessége miatt van. A mikró azonban egyszerűen öreg. A szexuális élete végre sínen van, igaz még vakvágányon vesztegel.
 
 
RÁK (június 22-július 22.)
 
Élelmes sebészek egy rutinműtét során titokban rötyögőmonitort építenek a bőre alá. Ezen keresztül egy bizonyos hertzen rezgő hangra Önnek nevetnie kell majd. Ennek örüljön, egyedül a centrifugálás, valamint a csokipapír bontása közben lehet irritáló a folyamatos nevető inger. Több zöldség, kevesebb kóla!
 
 
OROSZLÁN (július 23-augusztus 23.)
 
Egy szakállas nő szerelmes lesz Önbe, pedig tíz évvel fiatalabb. Már a nő. Ne engedjen a csábításnak, mert a szakáll csak egy jel a természet részéről, egy felhívás további belső problémákra, melyek akár egy flört esetén is rettentő következményekkel járhatnak. Különben is most sikeres és a párja is szereti. Sohase dudáljon fekete BMW-re.
 
 
SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23.)
 
Egy toronyház ablakából a szellő által kifújt apró rizsszem az orrába kerül, sokáig nem is tudja mitől ilyen fura levegőt venni. Ha meg akarja őrizni kapcsolatait, semmiképpen se válassza az azonnali levegőárammal való eltávolítást, inkább egy félreeső helyen piszkálja ki egy zsebkendővel. Naponta többször is mosson fogat, legalább péntekig!
 
 
MÉRLEG (szeptember 24-október 23.)
 
A szeme száraz, a tenyere foltos, a homloka ráncos. A haja repedezett, folyamatosan köhög, és hőemelkedése is van. NEM FIGYELMEZTETJÜK TÖBBSZÖR: MENJEN ORVOSHOZ! Pedig nem komoly a baj, de odafelé menet különleges élményben lehet része.
 
 
 
SKORPIÓ (október 24-november 22.)
 
Egy akvaparkban különleges dolgok történnek Önnel! Hamarosan felismeri hogy a orrjáratain keresztül gyorsan beszívott levegő hangjának magasságát szabályozni tudja a szívás intenzitásával. Valóban érdekes, de fogadja el hogy ez csak pár érdekes perc, majdnem biztos hogy mást nem érdekel – sőt lehet hogy ezt Ön csak belül hallja. Igyon teát.
 
 
 
NYILAS (november 23-december 21.)
 
Na látja! Mióta dolgozik, jönnek az eredmények. Nem meglepő. Azon szomszédai akik belátnak az ablakán, fogadásokat kötnek az életével kapcsolatban. Ne adja meg nekik azt az örömöt, hogy az elkövetkező napokban sem szeretkeznek párjával. A redőnyt azonban húzzák le!
 
 
BAK (december 22-január 20.)
 
A bak igazán szerencsésnek mondhatja magát ezen a héten. Több alkalommal sem lesz rossz neki, amikor másoknak igen! Az egyik este nem nyeli félre a falatot, ráadásul nem botlik meg a mozgólépcsőn. Örüljön hogy már nem kell kesztyűt viselnie, mert elhagyná. Kicsit gondolkozzon el; hogyan tudná kiszolgálni barátait?
 
 
VÍZÖNTŐ (január 21-február 19.)
 
Ha felhúzhatós órája van, akkor ne hordja pár napig, mert sajnos nem tudom elolvasni melyik nap reggelén csípi oda karszőrét felhúzás közben. Nem könnyű ez kérem, egy tojásból jövőt olvasni! Az utcán egy sebesen futó tizenéves elsodorja az Ön mellett haladó idősebb, ám rendkívül unszimpatikus hölgyet. Ön mégis segít neki, de ezért csak szemrehányást kap. Ha nem segít, akkor is. Inkább segítsen.
 
 
 
HALAK (február 20-március 20.)
 
Végre az Önnek tojt tojásban is olvashatok valami érdemlegeset. A postaládájában talált válsággal kapcsolatos ingyenes tájékoztató füzet lapja olyan szerencsétlenül vágja meg a hüvelyk és mutatóujja között érzékeny bőrredőt, hogy az még hónapokkal később is kellemetlen perceket okozhat. Érdekes azonban, hogy a szórólap hatására újra érdeklődni kezd a fotográfia iránt, és évekkel később megnyer egy pénzdíjas fotópályázatot. Nem könnyű a döntés, nem irigylem, kérem! Kihagyja a postaládát, vagy új karrierbe kezd.
 
 
PÓK (januember 21-augusztár 23.)
 
 
 
LÉGY üdvözölve!

 

Hölgyeim és Uraim!

 

Megértem Önöket, az életük már-már kiszámíthatatlan és ingerlően veszélyesnek tűnik a bölcs jóslatok nélkül, de nem kell tovább várniuk. Tojt a Pók! A leheletnyi tojások belsejéből az imént másoltam ide a jövőjüket, okosan használják a tudást!

 

Az illusztrációkat a Nokalba Razsik fosztóképző iskola végzős diákjai készítették, Önöknek!

 

A GonoszPók szolgája

 

KOS (március 21-április 20.)

 

Egy mokány nőszemély zsemlével morzsázza le kedvenc kabátját, érthetően dühös lesz. Ne használjon liftet, és ne üljön fogaskerekűre az Ön érdekében. Mire holnap hajnalodik, Önben egy öröklött gén éppen beteljesíti küldetését, ezért a jövőben rendszeresen számíthat szőrtüsző gyulladásokra.

 

 

 

BIKA (április 21-május 20.)


Sömör kezdődik a hóna alatt, még visszafordíthatja ha elegendő citromot fogyaszt. Az apró kis pörkök, pörsenések már kissé most is látszanak. Ha síelni készül, a kötést ellenőrizze többször is, és legyen őszinte amikor a testsúlyát kérdezik – komoly perecet előzhet meg. A bőrfelületén mindenféle kipállást előzzön meg, szellőztesse magát.

 

IKREK (május 21-június 21.)

 

Egy idősebb botanikus beleköt a metrón. Adja meg ami a kijár a királynak, és vásároljon egy kankalin tövet, majd szótlanul mosolyogva álljon tovább, érdekes módon így megmenti egy közönséges házi macska életét, aki így pont időben el tud ugrani a kehes Zastava elöl sötétedéskor. Hely hiányában nem vezetném le, de bízzon a Pókban kérem! Legyen bátor, hallgasson arra, aki kölcsönt kér.

 

 

RÁK (június 22-július 22.)

 

Nagyon jó a bolygók együttállása most Önre nézve. A családjával való kapcsolata is nyugvóponton van. Egy probléma zavarja igazán, de hamarosan az is megoldódik. Kezdjen valami extrém sportba, vagy hirtelen valljon be minden hazugságát, esetleg váratlanul kóstolja meg a túrós tésztát porcukorral, pedig eddig szalonna pörccel szerette. A lényeg hogy Önmaga is megdöbbenjen.

 

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23.)

 

Több centivel a föld felett jár, és ennek pusztán az az oka, hogy a munka keresi Önt, nem pedig Ön a munkát. Mindenki felnéz Önre, pedig reggel elfelejti bekenni a hónalját, és ennek lesznek következményei. Ne tépelődjön, kivételesen fizessen parkolási díjat, és élvezze a szabadságot, ami legalitás bizsergető érzése nyújt.

 

 

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23.)

 

Fogyasszon több vitamint, és kezdjen el gondolkodni hogy mivel dobhatná fel egyre sivárabb szexuális életét. Ha ez így megy tovább, olyanokat is megkíván, akikről korábban nem is gondolta hogy rendelkezhetnek nemi szervekkel. Farsangi bulira ne öltözzön búzasörnek, nem fogják érteni, még nem készültek fel rá.

 

 

MÉRLEG (szeptember 24-október 23.)

 

A tarkója most már két napja viszket, a torkában dobog a szíve, és állandóan izzad. A kezén kiütések, a szeme karikás, a haja korpásodik. A nyelve lepedékes, a lehelete megdöbbentő, a sarka kemény mint a márvány. A bőre száraz, és hőemelkedése van. Gyanakodjon hogy összeszedett valamit. El fog múlni.

 

 

SKORPIÓ (október 24-november 22.)

 

A tavasz még nem jött el. Jó a kedve, mert a párjával újra romantikáznak. Rá kell hogy döbbenjen, a társa csodálatos ember. Lenyűgöző személyiség, eszeveszett humorérzettel. A szüleit ne hanyagolja el. Hamarosan Önre mosolyog a szerencse. Egyen egy kocka fekete csokit! Ne fizessen az interneten két napig bankkártyával.

 

 

NYILAS (november 23-december 21.)

 

Felesleges folyamatosan azt mondogatnia magában hogy az élet nem borzalmas. Sajnos az, de mégis hamarosan egy apró baki folytán rájön hogy vannak benne olyan pillanatok, amiért nem cserélne egyetlen szervetlen kreatúrával sem. Viseljen kéket, és egyen tojást.

 

 

 

BAK (december 22-január 20.)

 

A harmadikról ételpépet szórnak a verandájára. Ha felmegy és szóvá teszi, egy életre ellenséget szerez magának, és évekig különböző dolgokat talál majd az ajtaja előtt, novemberben például egy kreppapírból készült, ám romlott ételbe mártott mongúzkölyköt. Ha nem szól, hanem elkönyveli egyszerű véletlennek, amikor majd eláztatják a mosógéppel május végén, együttműködő szomszédságra számíthat. Végezzen felüléseket.

 

 

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19.)

 

Perlekedik, feszült és ideges. Folyamatosan azon jár esze, hogy mit tehetne. Komoly elhatározása hogy a semmittevés mellett nyugodtan és pénzből fog megélni, még nem teljesült. Végső esetben még elhelyezkedhet egy állami vállalatnál, de az tényleg az utolsó lehetőség, mert onnan akkor sem rúgják majd ki ha véletlenül dolgozni kezd!

 

 

 

 

HALAK (február 20-március 20.)

 

Nagyon sajnálom, megbántani nem akarom kérem, de ma is csak annyi volt a tojásban hogy semmi különös, egy darabig gondolkoztam hogy kitalálok valami kedveset, de ha egyszer semmi sem fog történni, én meg ideírok valamit, aztán ugye bekövetkezik a semmi, akkor a GonoszPók fog hiteltelenné válni, pedig Ő tudta a jövőt, a semmit. Fogja fel úgy, mintha mi se történt volna.

 

 

 

PÓK (januember 21-augusztár 23.)

 

A hetedik Te magad LÉGY!

 

Tisztelt Hölgyeim és Uraim!

 

A jóslatok ideírásakor általában meghatározom hogy meddig érvényesek, azok. Sajnos azonban, a GonoszPók egy állat! Tehát nem lehet komolyabb fizikai beavatkozás nélkül tojásra bírni, így amíg a tojások késnek, addig nem tudom belőlük kiolvasni az Önök jövőjét! Kicsiny türelem, már domborodik a tojócsatorna vége...

 

Hogy addig se maradjanak információk nélkül, az életvezetés mestere, a GonoszPók megdöbbentő barátnője, Hangyalka tényeit írom ide, melyeket eme kicsiny állat tojásaiból olvastam ki Önöknek!

 

 

Hangyalka tényei!

 

Apró állat vagyok, sokan élünk együtt a dohos konyhaszekrény mögött egy újlipótvárosi panel második emeletén. Az életet folyamatosan figyelem, ezért sok tapasztalatot szereztem azzal kapcsolatban, hogy miként kell azt élni. Tegnap mammográfiai vizsgálaton voltam az előszobabútor mögött, szerencsére minden rendben. Jobb megelőzni a bajt! Tegyen így Ön is!

 

Hangyalka

 

A GonoszPók szolgája

Hölgyeim és Uraim!

 

Péntek reggelig ideírtam Önöknek a jövőjét! Tessék figyelmesen és megfontoltan elolvasni, mert nem akarok hiába dolgozni, komolyan több megbecsülést érdemelek! Tudják, egyáltalán nem könnyű apró fehér tojásokból kiolvasni a jövőt, és néha a GonoszPóknak szorulása van, akkor meg várni kell kérem a következő tojásra akár 17 percet is. De Önök nekem fontosak!

 

Az illusztrációk esetén igyekeztem kérem a válságra tekintettel segítségükre lenni.

 

A GonoszPók szolgája

 

 

KOS (március 21-április 20.)

 

Egy kelmefestő fia csapja a szelet Önnek, nemtől függetlenül. Ötlábú kutya születik a szomszédban, de titkolják, komoly pénzre számítva a bulvársajtótól. Tömegközlekedésen utazva egy szőke nő véletlenül az ütőerére helyezi a retiküljét, mégis legyen türelmes, rettenetes napon van már túl, és Ön lenne az utolsó csepp a pohárban.

 

BIKA (április 21-május 20.)

 

A trafikos nő szerelmes pillantási mögött számító hidegvér és kiszámíthatatlan bonyodalmak állnak, egy mosolynál többet ne áldozzon. Legyezgesse hiúságát a tükör előtt, bókoljon magának, és ne piszkálja az orrát, mert hiába hiszi hogy nem, mások is látják.

 

IKREK (május 21-június 21.)

 

Leküzdhetetlen vágyat érez egy egész délután keresztül hogy egy szakállas ember fakutyán tolja a műjégen. Bizarrnak tűnik, de egy analitikus könnyen visszavezetné a gyerekkorára. Egyen tököt, és mosolyogjon minden második emberre.

 

RÁK (június 22-július 22.)

 

Egy különleges rovar, a pöfögőfutrinka költözik a sezlony alá. Ne hagyja annyiban, mégiscsak maga az egyik azok közül, akik az evolúció csúcsán élnek. Ha nem tud nevetni magán, magán fognak nevetni. Nevessen hát. Valaki folyamatosan tanácsokkal látja el, hogy hogyan élje az életét. Ön is adjon egy tanácsot viszont!

 

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23.)

 

A hólapátra lép, és a legősibb burleszk elemmel, helyzetkomikummal lepi meg az Önt körülvevőket. Mivel nem fog annyira fájni, nem érdemes elkerülnie, boldog perceket szerez többeknek. Sóletet inkább pénteken egyen, kell a nyugodt hétvége hogy kipihenje, most hétközben inkább gén kezelt gyümölcsöt fogyasszon.

 

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23.)

 

A konyhában a csepegtetőtálca kellemetlen perceket okozhat amikor olyan módon csípi be a mutatóujját, hogy egy ördöglakat szerű szituációból csak több égi istenséghez imádkozva szabadíthatja majd ki. Menjen egy nyugodt helyre, és ha feszült, hatalmasat káromkodjon, és üvöltözzön, meg fog könnyebbülni.

 

MÉRLEG (szeptember 24-október 23.)

 

Lehet hogy még nem pontosan érti, de ha odakerül, a KÉK, tehát a KÉK vezetéket vágja el!!! Ez fontos! A péksüteményekkel hadilábon áll most legalább négy napig.

 

SKORPIÓ (október 24-november 22.)

 

Bár munkanélküli, mégis tele van tervekkel, és élettel. Titokban se sírjon a sarokban. Most befektethet a jövőbe. Csak nehogy önt is befektessék! Tessék gyakorolni a pozitív gondolkodást. Reggelre egy kis vödör formájú ártalmatlan anyajegy jelenik meg a hátán, de akárhogy helyezkedik, pont nem látja a tükörben, csak innen tudja hogy van! A GonoszPók lenyűgöző!

 

NYILAS (november 23-december 21.)

 

Sok munka, és utazás előtt áll. Ne aggódjon, most már lassan rendeződnek a dolgok Ön körül. A pattogatott kukorica látszólag csak levegő, és ártatlan fehéres-sárgás színű. Azonban hiába hitegeti magát, hizlal mint egy hurkatál a hentesnél fehér kenyérrel, koviubival. Ne telefonáljon, mert egy különös frekvenciától kihullhatnak a fülszőrei.

 

BAK (december 22-január 20.)

 

Éjszaka meglátogatják a földönkívüliek, akik egy galaktikus rockfesztiválról betépve hazafelé eltévedtek. Először fél, majd lelkesen magyarázza a helyes hosszú hajú zöld srácoknak, hogy a vodkától tényleg komoly bajban lesznek. Egy románc is szövődhet! Ne legyen maradi, tanuljon meg levitálni.

 

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19.)

 

Egy kölyökmacska elhagyott bolhanyakörvén megcsúszik. Ugyan nem esik el, de finoman megrántja a nyakát, amitől ingerülten elszalasztja élete lehetőségét. Szedje össze magát. A lényeg a részletekben rejlik. Adója egy százalékával támogassa a monacói krikettcsapatot.

 

HALAK (február 20-március 20.)

 

Álmában popsztár lesz. A valóságban nem, de a bolygók együttállása azt eredményezi hogy az égvilágon semmi, de semmi sem fog Önnel történni, amit érdemes egy tojásban kitojni és ideírni, de csak nem akartam kérem hogy megsértődjön egy üres mező miatt, ezért ezt ideírtam amit most olvas.

 

PÓK (januember 21-augusztár 23.)

 

LÉGY boldog!

 

Tisztelt Hölgyeim és Uraim!

 

Elérkezett a hétvége, mindenkinek jelentős nyugalmat és hóesést hozva. A GonoszPók lelkesen tojja a tojásait, melyekből a jövőt kiolvasom Önöknek és ideírom, hogy okuljanak. Számítsanak rá!

 

A GonoszPók szolgája

 

KOS (március 21-április 20.)
 

A hétvége jelentős lesz az életében. Egy kávészemet véletlenül az orrába szippant, amitől rövid úton kórházba kerül. Egy perc alatt eltávolítják egy különös alakú fogó segítségével, de sajnos elkap egy megkapó fertőzést. A kórház büféjében a felső sorban a hátsó sonkás zsömlében a büfés nő benne hagyta a jegygyűrűjét. Ráharaphat az aranyra.

 

BIKA (április 21-május 20.)

Bozontos szemöldökéből pár szál hullani kezd, ne ijedjen meg, ez csak amolyan vedlés, akárcsak az állatoknál. Ha mostanában többet költene, kevesebb pénze marad. Óvatosan a fogmosással, egy sörte sebet ejthet az ínyén. Málnát ne egyen három napig.

 

 

 

IKREK (május 21-június 21.)
 

Egy apró szösz megy a szemébe, ez ellen védekezhet, ha több napig napszemüveget visel. Meg, és ráfázás ellen védekezzen réteges öltözködéssel. Fontos hogy engedjen szabad utat kívánalmainak, és vallja be őszintén mire vágyik igazán! Nem kínos segédeszközöket vásárolni.


 

RÁK (június 22-július 22.)

Egy hatalmas hópehely pont úgy esik az ablaka alá, hogy messziről egy kis madárka sziluettje bontakozik ki belőle. Ha ránéz, láthatja milyen csodás az élet. Ne sajnálja magától a befőtteket, hátha megkívánja valamelyiket. Egy pillanatra rádöbben hogy télen minden szalámi téliszalámi.

 

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23.)
 

Legyen türelmes, és óvakodjon a törpétől. Délután lenyűgözi egy rohanó kutya dinamikája. Ha nem figyel, könnyen megcsúszhat, fejét beütve csaknem egy órán keresztül lopótöknek képzeli magát. A GonoszPók tanácsaival mindezt megelőzheti, vegye komolyan!


 

 

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23.)

Kihagy betükt a beszédébl. Koncentráljon. Ne féljen, ez nem valami betegség, pusztán fáradt mint az olaj. Ha van kedve, üljön be egy moziba, egyen kukoricát. Ne feledje a mobilját kikapcsolni.


 

 

MÉRLEG (szeptember 24-október 23.)
 

Egy alternatív színházi előadásra invitálják. Sajnos a huszonötödik percben mikor egy hód alakú párnával a kezükben sikongatva ugróiskoláznak a színpadon, Ön egy enyhe agyérgörcsöt kap, amitől a jövőben nehezen viseli majd az átható kék színt. A GonoszPók azt mondja tehát, ne menjen színházba egy hétig.


 

SKORPIÓ (október 24-november 22.)
 

Bár a világban válság van, és Önnek már nincs munkahelye, ne csüggedjen. Így benne van a föld lakosságának 5%-ban, akiknek van hol aludniuk, és van mit enniük. Ez is valami. Legyen házias, és kezdjen gondolkodni azon, hogy egy hónap múlva hogyan tud az 5%-ban maradni.


 

NYILAS (november 23-december 21.)
 

Visszatárt az energiája, újra jól be tudja osztani az idejét, és nem pusztán magát sajnálja, hanem tesz is valamit magért. A sors majd sok apró gáncsot vet, de ügyesen szlalomozva túljut a nehézségeken és mosolyog majd mint egy vödör tulipán. A vonalaira továbbra is vigyázni a kell, mert hiába lesz sikeres, ha nem tudja élvezni az elhízása miatt érzett kisebbségi komplexusa miatt. A másik megoldás hogy elfogadja, és boldog lesz akárhogy is.
 

 

BAK (december 22-január 20.)
 

Minden ember életében elérkezik a pillanat, amikor dönteni kell. Amikor hatalmas változások előtt áll. Amikor valami véglegesen megváltozik az életében, és ahogy eddig volt, majd nem lesz ezután. Ne aggódjon, ez most még nem jön el. Hívja meg a barátait egy kis csevegésre, vagy filmet nézni, esetleg menjenek biliárdozni. Ne igyon ecetet.

 

 

 

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19.)
 

Komolyan már csak azért írok ide valamit, mert nem akarom megbántani hogy pont Önnek nincs jövője. De be kell látnia hogy a delphoi jósda felirata sem azt ajánlotta hogy sajnáld önmagad, hanem hogy ismerd meg önmagad! Tegyen valamit, nem várhatja a sült galambot a szájába! Bár a KFC-ben remek ajánlatok várják.

 

HALAK (február 20-március 20.)

 

A kesztyűjében egy különleges érmét talál. Ha ezt bemártja másfél deci kakaóba, különös változásokat figyelhet meg a környezetében. Öblögessen fertőtlenítő szerrel, különben egy csúnya plakk megkeseríti a hétvégéjét. Ne becézgessen 50cm-nél magasabb marmagasságú fekete kutyákat.

 

 

 

PÓK (januember 21-augusztár 23.)

 

Mitől döglik a LÉGY?

 

Hölgyeim és Uraim!

 

Odakint süthet a nap, vagy eshet a hó, a GonoszPók egyre csak tojja tojásait, bennük az Önök jövőjével. Ne hagyja hogy a megérzései befolyásolják, amikor itt a biztos tudás!

Ma minden jegyhez egyel kevesebb képet helyeztünk el. Megtalálja őket?

 

A GonoszPók szolgája

 

 

KOS (március 21-április 20.)
 

Egy velencei tükröt ajándékozna, de nincsen rá pénze. Ezzel nincs egyedül. Begyullad egy szőrtüsző a hátán, ne vakargassa. Ha nagyon figyel, egy pillanatra bepillanthat kulisszák mögé. Egy Sándor nevű ember, közhelyszótárral ajándékozza meg. Ne feledje, az ökör iszik magában.

BIKA (április 21-május 20.)
 

Egy Görög hajós kér ma Öntől 150 forintot. Adjon neki, támogassuk a népek közötti barátságot. Ránézésre majd nem Görög hajósnak fog kinézni, de a fura sapkájáról meg fogja ismerni. Óvatosan etesse a macskáját, mert meghízhat! Ha horgászni indul, ne halogassa...

IKREK (május 21-június 21.)
 

Kiderül hogy titokban milliárdos! Ne is mondja el senkinek, csak irigykednének. Próbálja magában tartani, és úgy élni mint eddig. Néha azért lepje meg magát valami aprósággal. A cserepes virágai nincsenek formában, a hipós flakont nem lehet annyira kimosni hogy jó öntöző váljon belőle.

RÁK (június 22-július 22.)

Minden mosoly egy varázslat. A legfontosabb azonban a türelem. Olyan hosszan mosolyogni hogy már szinte fáj az arca. Gyakorolni, gyakorolni, gyakorolni. A pacal hamar megromlik, a legjobb ha neki se lát.

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23.)

Ha mindenre rágörcsöl, az egész élet egy folyamatos szenvedés lesz. Nem csak magának, hanem a környezetének is. Tanuljon meg bobozni, használjon több melléknevet, és figyelje a madarakat. Kicsit engedjen ki, és váltogassa sűrűbben a cipőit, úgy egészséges az.

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23.)
 

Egy kipufogó csonk esik a lábára, amitől egész nap ideges és feszült lesz. Ha kordnadrágot hord, ne vakargassa a kis csíkocskákat, mert lekopnak, kifényesednek. Az egyik tömegközlekedési eszközön, vagy bevásárlás közben egy híres politikus áll majd a háta mögött, mindkét esetben lehetősége lesz megdobálni őt egy almával. Kérdés hogy ez megoldás-e? Ráadásul büntetik.

MÉRLEG (szeptember 24-október 23.)
 

Szedjen több vitamint, egyen zöldségeket, és gyümölcsöket. A mars bolygó pontosan azt az utat járja be, amit eddig is, ezért Önnek kell változnia. Éljen egészségesen, és ne feledje, az illegális tartalmak letöltését sokan bűncselekménynek hiszik.


SKORPIÓ (október 24-november 22.)
 

A munkafronton átmeneti rossz fázis találta fejtetőn, de itt az ideje hogy tiszta vizet öntsön a nyílt kártyák közé. Ha nem adja fel, akkor le. Nem szabad csüggedni, sokan járnak hasonló cipőben mint Ön, csak ők megőrizték a blokkot, ezért van esélyük a javításra. Most minden energiáját fordítsa arra, hogy saját magára, a saját üzletére koncentráljon. Olyan gazdag lesz, hogy mindenki meglepődik.

NYILAS (november 23-december 21.)
 

Ha a hegy nem megy Mohamedhez...akkor itt az ideje hogy pro aktívabb legyen. Itt az ideje hogy rendszerezze energiáit, és a racionalitás megőrzése mellett minden ambivalens érzést legyőzve akkurátusan, eklatánsan, kétségbevonhatatlan erővel dolgozzon azon, hogy a kitűzött céljait a lehető legtöbb zavaró körülményt kizárva, csak fókuszáltan, a problémára koncentráltan igyekezzen elérni, nem feledve hogy az idő pénz, és abból van a legkevesebb.

BAK (december 22-január 20.)
 

Hölgyeim és Uraim, a Baknak szánt tojásban ezt találtam...inkább idemásoltam mint hogy baj legyen. Ez valami népdal lehet:

A, a, a, a farsangi napokban.
A farsangi napokban,
Legyünk mi is vígabban
A, a, a, a farsangi napokban.

A, a, a, a farsangi diákok.
A farsangi diákok,
Piros nadrágban járnak,
A, a, a, a farsangi diákok.

Ből, ből, ből, három nagy keszkenőből.
Mind asszonyok, mind lányok
Elöl bögyöt csinálnak
Ből, ből, ből, három nagy keszkenőből.

Gé, gé, gé, öregasszony gégéje.
Öregasszony gégéje
Sört, pálinkát bevenne,
Gé, gé, gé, öregasszony gégéje.

Ku, ku, ku, a kakas kukorékol.
Szeretem a taréját,
Jó metéltbe a nyakát
Ku, ku, ku, a kakas kukorékol.

 

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19.)
 

Az, akivel hamarosan összefut, körülbelül most indult el, ha közbe nem jön valami, találkozni fognak. Ma egy váltáskás férfi egy négyzethálós füzettel a kezében meg akarja szólítani, ne hagyja ezt, meneküljön. Egyen fagyit.

HALAK (február 20-március 20.)

 

Az égiek figyelnek Önre, nem kell aggódnia. Viseljen több színes ruhát, nagyon egyhangúan öltözködik, és így az igazi aki Önre találhat a napokban, lehet hogy elmegy Ön mellett. Nyomja a gázt tövig, de adjon elsőbbséget!

 

PÓK (januember 21-augusztár 23.)

 

LÉGY résen!

Tisztelt Hölgyeim és Uraim!


 

A GonoszPók a hó miatt késett. A Spániel cserben hagyta, egy terhes tacskón utazott visszaúton, szörnyű panaszokat hallgatva egyre, de elhozta Önöknek a tojásait hogy azokból a jóslatokat idemásoljam az Önök életének építésére.

Használják egészséggel.

 

A GonoszPók szolgája

 

JÁTÉK - JÁTÉK - JÁTÉK - JÁTÉK - JÁTÉK - JÁTÉK  - JÁTÉK

Önöknek az a feladata, hogy a játékosan összekevert illusztrációkat összpárosítsák. Jó játékot!

JÁTÉK - JÁTÉK - JÁTÉK - JÁTÉK - JÁTÉK - JÁTÉK  - JÁTÉK

 

KOS (március 21-április 20.)
 

Egy ügyvéddel kell pereskednie, ez nem hangzik jól. A hóesésben letöri egy apró Mazda tükrét, nem lesz szimpatikus emiatt három fiatal hölgynek. A párkapcsolata jól alakul. Ha nem él párkapcsolatban, nem is fog egy hétig biztosan, sajnálom. Ha liftezik, csak a páros emeleteken szálljon ki. A tejföl romlott lehet, ellenőrizze a szavatosságot.


BIKA (április 21-május 20.)

Felesleges lottót vennie, mert nem ezen a héten nyer. Ha afrikai utat tervezget, figyeljen a védőoltásokra, mert Ön lehet az első Európai aki a különleges megunka (megunka) törzset kontinensünkre cipeli, ezzel megrövidítve sok vörös mókus (Sciurus vulgaris) párzási időszakát. Vigyázzon a kelkáposztával.

 

IKREK (május 21-június 21.)

Ilyen hidegben jó lenne összebújni valakivel. Valakivel, de nem bárkivel. Kicsit válogassa meg partnereit, mert ez már lassan undorító, kérem! Ezen a héten a kabakos termésűek izgatják. A melltartó pántja vágni fogja. Ha férfi akkor is....de... jól olvasom, ez van ideírva.
 


 

RÁK (június 22-július 22.)
 

Nézzen ki az ablakon, fehér a táj. Felsóhajt a világ, és ránk leheli zúzmaráit Holle anyó. Ha most nem húzza mosolyra a száját, mikor? A mókusok pihennek, a tevék messze vannak. Engedjen a csábításnak és rejtsen el egy makkot a párja párnája alatt.


OROSZLÁN (július 23-augusztus 23.)
 

Irány az állatkert. Tévhit hogy ilyenkor nem érdekes, mert be vannak zárva az állatok. Mindig be vannak zárva. A pálmaházban egy apró harmatcsepp egy afrikai növényről éppen önre hull majd. Megdöbbentő módon az ekcéma ellenszerét mázolja le kezével. Figyeljen jobban. Ne egyen perecet mert legalább három napos, csak elázott, azért puha.

 


SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23.)
 

Ideje orvoshoz fordulni. A hasmenés nem tréfa, főleg az Önnel együtt élők számára. A széntabletta nem segít. Egy régi hagyományos népi gyógymód sem, a földevés. Hallgasson orvosára, és kerülje a kék színt.

 

 

 

 

MÉRLEG (szeptember 24-október 23.)
 

A GonoszPók büszke Önre hogy az erkölcsei újra visszatértek. Óhatatlan vágyat érez egy fél napig hogy a másik nem ruháit viselje, de ne aggódjon, ez mindenkivel megesik. Mindenesetre ne öltözzön be, mert ez felesleges magyarázkodásra késztetné. Tényleg utálja a sóskát, ne is kísérletezzen többet vele.


 

 

SKORPIÓ (október 24-november 22.)

Az Önt körülvevők már régóta látják, hogy milyen rendes ember is Ön valójában. Remek kiállású, jó humorú, és kedves teremtés. Rendkívül tehetséges, és formás a feneke. Használja ki az adottságait. Ne egyen romlott ételeket, mert egyrészt megárt, másrészt rászokik. A párja éjszaka egy tincset vág le a hajából. Ki tudja mire kell neki?....

 

NYILAS (november 23-december 21.)

Hamarosan dőlni fog a pénz. Most már nehéz elrontani, de nem lehetetlen. Ha van egy jó ötlete, nem kell fűnek fának elmesélnie, elég ha Ön megcsinálja. Ne feledjen jó nagyokat enni, de vigyázzon a vonalaira, mert lassan de biztosan közeleg a jó idő. Ne egyen lángost, illetve ha nem bírja k,i legalább fokhagymát is tegyen rá.

 

BAK (december 22-január 20.)
 

A barátainak hiányzik, de mindenkinek sok a dolga, hát ilyen az élet. Nyerni fog valamilyen szerencsejátékon. Hamarosan egy udvarló keresi fel, de ne adja magát könnyen, legyen titokzatos. Egy apró szálka lehet a szemében, ami más szemében gerenda. Jó tett helyében, jót várjon. Vásároljon olyan termékeket, amelyeken nyereményjáték van, nyerni fog. Egy koncerten rálépnek a hajára.

 

 

 

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19.)

Viszi a vére, nem lesz ennek jó vége. Mindenkibe csak beleköt, mindenkire grimaszol, tessék most is, azt hiszi nem látszik? Nézzen körül. Tessék mosolyogni. Az élet nem habos torta, de ha már az első meggymagtól a díszében letörik a foga, hogyan tovább? Ne egyen szárnyast két napig.
 

HALAK (február 20-március 20.)

 

Hat galamb folyamatosan figyeli. Az egyik – amelyik majdnem fehér – egy kecskeméti pénztárnok reinkarnációja. Legyen vele kedves, és pár forintot szórjon neki a magok mellé. Egy befektető folyamatosan zaklatja, hogy pénzt adna Önnek. Ne fogadja el, a könnyen jött milliók, megváltoztatják az embert. A répát tartalmazó ételeket részesítse előnyben. Tudta hogy a répában található karotin az A-vitamin provitaminja?

 

 

PÓK (januember 21-augusztár 23.)

 

 

LEGYezgeti a hiúzságát.

 

 

 

 

 

 

Vigyázzanak magukra!

 

A GonoszPók szolgája

 

 

Hölgyeim és Uraim!

 

Önök bizonyára már nagyon várták hogy a hétvégére biztosat tudjanak a jövőjükről, de sajnos a GonoszPók egy kaszáspók rábeszélésére (állítólag képviselő) Albertirsára utazott egy kölyök spániel hátán, és csak Vasárnap este érkezik haza. A menet közben tojt tojásaiból nem tudom Önöknek ideírni a jövőt. Az öröm az ürömben, hogy addig egy üzenetet azért kitojt. Nem más ez mint:

 

„Egy spániel hátán Albertirsára utazom a hétvégére a rokonaimhoz. Komoly baja senkinek semlesz a hétvégén!”

 

Vigyázzanak magukra!

 

A GonoszPók szolgája

 

Hölgyeim és Uraim! 

 

Senki sem hisz nekem, pedig a GonoszPók is létezik, sosem hazudnék. Egy kisméretű android megtámadott, ezért nem lett jóslat. Cserébe ez a mostani egészen szombat reggelig érvényes - használják okosan a tudást! Ez nem vicc kérem!

 

A GonoszPók szolgája

 

KOS (március 21-április 20.)
 

Mivel tudja hogy a válság nem tréfa, óvatosan költekezik. Egy apró rigó a vállára száll csütörtök estefelé, ezért néhány percig kiválasztottnak érezheti magát, de nem az. A feketemunka vonzza, de végül győz a lelkiismerete – így viszont elmarad a síelés ezen a télen. Péntek délután fél négykor egy pillanatra bevillan a megoldás az emberiség főbb problémáira, de sajnos képtelen befelé figyelni, ezért sajnos el is felejti.


BIKA (április 21-május 20.)

Ha végre elengedi magát, akkor rádöbben hogy az élet szép. Mégis, a kisördög nem alszik, tehát koncentráljon, és nézzen körül. A sötétben újra félni kezd ahogy gyermekkorában. Ha szerelmes, ne vásároljon virágot a hét végéig, mert egy különleges levéltetű fajtát hurcolhat be a társasház területére, mely a földszinten az összes könnyezőpálma pusztulását okozza majd. Legyen felelős növénytartó!IKREK (május 21-június 21.)

A libidója béka feneke alatt van. Próbálja magát felizgatni, de csak lagymatag és unalmas élményeket tartogat ez a pár nap. Ne aggódjon, ennek hamarosan vége, és minden a helyes mederbe kerül. Cserélje ki hagyományos izzóit energiatakarékos lámpatestekre.

 

 

RÁK (június 22-július 22.)

Forduljon befelé, és mosolyogjon egy nagyon saját magán. Egész péntek délutánig viszket majd a háta, ezen sajnos nem is tud változtatni, de megmondtuk előre. Ez van. Gyermeteg dolog becsöngetős elszaladós játékot játszani. Önnel mégis megtörténik. Ne legyen mérges, Ön is volt gyermek.
 

 

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23.)

Elveszti a hitét, és az autóstáskáját. Előbbi hatalmas előrelépés a reinkarnációs lehetőségeit tekintve, utóbbi pedig legalább két hét utánajárásba és 70ezer forintjába kerül. Egy fura férfi megpróbálja rávenni hogy az éjjel másszanak be a Vidámpark terültére. Ne feledje, az összes vad bűnöző szabadlábon, Ön mégis egy ilyen badarság miatt kerülne a Blikk szánalmas címlapjára?

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23.)

A hasmenés csak nem múlik. Mindenki mindenfélét ajánl, de ön kérdezze meg orvosát és gyógyszerészét. A hagyományos népi gyógymódok közül nem egyről derült ki hogy kicsinyes bosszú álcájára használatosak, és pont az ellenkező hatást váltják ki. Egyet azonban érdemes megfontolni: két kanál zsíron megfonnyaszt egy kis hagymát, fokhagymát, levéve a tűzről kicsiny pirospaprikával elkeveri, lisztszórással sűrít, majd felöntve egy kevés vízzel kis láng felett kevergetve sűríti. Ha kész a csodaszer, kevés só és bors következik. Óriáskiflin fogyasztva, még egy elefánt beleit is megfogja.

 

MÉRLEG (szeptember 24-október 23.)
 

Talál egy telefont a sarkon. Ez nem az Öné, nem Ön dolgozott meg érte! Semmi rossz érzés nincs önben? Ne használja, próbálja megtalálni az eredeti gazdáját. Egy kétes alakkal próbálja majd kikódoltatni, ha ez így megy tovább a Gonosz Pók leveszi Önről a kezét. Pedig az fájni fog,é snem lesz mivel sms-eznie.


SKORPIÓ (október 24-november 22.)

Felemás napok következnek. Mérhetetlen szerelme nem múlik párja iránt, és szerencsére viszonzásra is talál. Ha kicsit is komolyan veszi a másikat, itt az idő hogy vágyait kiszolgálja, Akár naponta többször is. Legyen egy pár szép napja a gazembernek.

 

NYILAS (november 23-december 21.)

Ha nem veszi komolyan a fogyókúrát, értelmetlen a sok szenvedés. Egyszer odafigyel, egyszer zabál. Ennek semmi értelme. A szervezete nem tudja eldönteni hogy istenem de finom, vagy könyörgöm adjál enni verzióban működjön. Használja a visszapillantót, meg fog lepődni, ott vannak benne az autók Ön mögött!

BAK (december 22-január 20.)
 

Nem megoldás eltűnni. Nem megoldás ha nem főz a barátainak valami finomat, hogy nekik csak a munkával kelljen foglalkozniuk. Igyon sok teát, és egyen különféle kekszeket, édesipari készítményeket. Egy tejbevonatú drazsétól kisebb orgazmusa lesz. Ossza meg másokkal is.

 

 

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19.)

Itt most csak annyit tudtam elolvasni hogy a vízöntőknek egészen péntekig esélyük van az egész életüket megváltoztatni. Hogy pontosan hogyan, az sajnos annyira maszatos lett a Póktojás kibontása után, hogy nem merek butaságot megosztani Önökkel.


 

 

HALAK (február 20-március 20.)

 

Egy apró termetű android kizsebeli a mozgólépcsőn. Mivel senki sem hisz Önnek, kétségbe esik. Jobban teszi, ha nem beszél senkinek az egészről, és elfogadja, az igazság odaát van. Nem sokkal később egy este az apró robot meglátogatja, és a spájzba egy befőttesüvegben szilvalekvárral lepi meg. Ugye mondanom sem kell – jobb ha köztünk marad.

 

 

 

PÓK (januember 21-augusztár 23.)

 

LÉGY! Ő Lő Galóca!

Hölgyeim és Uraim!

 

A GonoszPók újra Önök elé tárja tojásain keresztül a jövőjüket. Azonban játékot hírdetünk. Az alant található jóslatokban három férfi nevét rejtettük el.

 

A GonoszPók szolgája

 

 

KOS (március 21-április 20.)
 

Egy István nevű ember elhívja horgászni. Sajnos halat nem fognak, de a töltésen a huszonnyolcas férfibiciklivel közlekedő középkorú hölgyet letegezni nem éri meg, majd meglátja ha mégis. Ha István egyedül meg horgászni érdekes módon fog majd halat.


BIKA (április 21-május 20.)
 

Egy új hét kezdődik mely tele lesz kihívásokkal. A mássalhangzóra végződő nevű emberek jót, a magánhangzóra végződő nevű emberek rosszat akarnak magának. Fontos tudnia, hogy ez csak két napig érvényes, ezért később adjon lehetőséget Bélának.


 

 

IKREK (május 21-június 21.)

Önt egy törzsvásárlói program keretén belül nem húzzák ki hogy megkapja a különleges ajándékot, de így megússza hogy a jövőben olyan dolgokat küldözgessenek Önnek, amire semmi szüksége. Egy bevásárlóközpont parkolójában 25 forintot talál egy zöld nejlonszatyorban. A vibrátora zárlatos, ha még garanciális, vigye vissza.

RÁK (június 22-július 22.)

Kihajolni veszélyes! A távolság a kis tüzeket eloltja, a nagy lángokat fellobbantja. Napról napra több energiája lesz, de ezt ne mások egzecíroztatására használja fel. Ha Ön a hegyekben él, vásároljon kamáslit, hamarosan szüksége lehet rá.

 

 

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23.)

Ne botránkozzon meg mások rossz szokásain, hiszen mások is nehezen viselik el az Ön rossz szokásait. Pár nap múlva felkérhetik hogy fegyveres erőknek tartson kommunikációs tréninget. Legyen határozott, és vállalja el. De előtte azért olvasson el pár könyvet a kommunikációról. Számlát nem kérnek, a pályázatot ha visszadob, megnyeri.

 

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23.)
 

Az alsónadrágján található mosási tájékoztató délutánra megőrjíti. Egészen alaposan kidörzsöli a hátsófelét. Ettől ideges lesz, és kissé féloldalasan ül majd a székeken, ráadásul a főnökének rendkívül gyenge vicceket mesél kínjában. Legalább a hányingere múlóban, próbáljon meg örülni a kicsi dolgoknak is. Ne igyon tejet, így elkerül egy kiadós hasmenést.

 

MÉRLEG (szeptember 24-október 23.)
 

Több követeléskezelő cég folyamatosan zaklatja, vagy ha Önt nem, akkor maga helyett valakit. Lényeges, hogy valóban tartozik. Ne legyen lelkiismeret furdalása, vegyen szappant és mossa kezeit. A telefonja elromlik.


 

 

SKORPIÓ (október 24-november 22.)
 

Remekül indul a hét! Minden jóra fordul. Ha kint esne, Ön felett ernyőt tart a jókedv. A szerencse is vendégségbe érkezik, legyen otthon. Vásároljon patisszont, és rejtse el a hűtő egy hátsó rekeszében. Pár hét múlva egészen különleges élményben lehet része.


NYILAS (november 23-december 21.)

Hamarosan leváltja autóját. Remek munkalehetőségek várnak Önre, de egyet ne feledjen. A töménytelen megkeresett pénzből a társadalomnak is tartozik felelősségvállalással. Alaposabban mosson fogat, és itt az idő a számítógépe merevlemezeinek töredezettségmenetesítésére. Üzletben nincs barátság.

BAK (december 22-január 20.)
 

Ha a barátai kávézni hívják és Önnek nincs kedve elmenni, szimplán mondjon nemet, különben megsértődnek, és olyan helyeken adják meg az e-mail címét, ahonnan spam-ek garmadájára számíthat. Nem kétséges hogy lakcímére remek katalógusok érkeznek, valamint több biztosítási ügynök filofaxában is elkelő helyen állnak személyes adatai. Legalább egy sms-t írt volna. Ha egy milliárdos üzletember Mallorcára szöktette, vagy felkartöréssel fekszik egy ügyeletes kórházban, akkor bocs, és hamarosan meglátogatják barátai.

 

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19.)
 

Higgye el, a multilevel marketing nem önnek való. Lehet ugyan pénzt keresni, de tönkreteszi a kapcsolatait. Szedje végre össze magát, mert nem fogja mindenki a folyamatos rinyálását hallgatni,. Gyerünk. Még van esély! Délután hívjon fel, üzletről szeretnénk Önnel beszélni. János.

HALAK (február 20-március 20.)

 

A hét eleje nem indul jól. Mérhetetlen mennyiségű szél gyötri majd mind a két napon. Fontos hogy tudja, a legtöbbször nem sikerül időben nyugodt helyre menekülnie. Ne sunnyogjon, azonnal kenje másra. Legyen aktív és megússza a kellemetlenségeket. Szagolgasson értetlenül a levegőben, és nézzen gyanúsan valaki másra. Ez nem vicc kérem!

 

PÓK (januember 21-augusztár 23.)

 

Eszed LEGYEN!

 

Az illusztrációk a jegyek híres szülötteiből válogatódtak. Ez nem vicc kérem!

 

KOS (március 21-április 20.)
 

Túl sokat beszél, és nem hallgat. Túl sokat néz egy irányba. Legyen nyitottabb, és szigetelje a nyílászáróit, mert nem az utcát fűtik! Hamarosan kap egy levelet, olvassa el.


BIKA (április 21-május 20.)
 

Sajnos a narancsbőr mindenkit elér. A hátháj rendkívül idegesítő, és nehezen letornázható kellemetlenség. Nem kellet volna hagyni hogy kialakuljon. Igyon zöld teát, tele van antioxidánssal, de ne áztasson bele semmit, mert gusztustalan.

 

IKREK (május 21-június 21.)

Lehetséges hogy a legvadabb szexuális álma – hogy egy repülőgépen törpe rendőrrel szeretkezzen – valóra válik. Ami fontos azonban hogy ehhez önnek is tenni kell valamit. Ha nem vesz repülőjegyet, a sors sem tud segíteni!

 

 

RÁK (június 22-július 22.)

Nem az a fontos az ember hány éves, csak a szíve legyen fiatal. Nem csak a húszéveseké a világ. Tavaszi szél vizet áraszt! Lazítani! Próbáljon meg lazítani!

 

 

 

 

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23.)
 

Egy apró pörsenést fedez fel a felkarján, a hegek mellett. Nem kell megijednie, de menjen el orvoshoz. Kiderülhet hogy a váróban az a magas úr, a gyermekkori osztálytársa. Pont annál a cégnél dolgozik, ahonnan majd az új nyári gumikat vásárolja . Ön dönt, akar-e kedvezményt, vagy aggódik a kis piros folt miatt?


 

 

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23.)
 

 

Újra hányingere van. Vagy az étkezésén változtasson, vagy a párkapcsolatán. Itt az ideje több húszezresét felváltania apróra. Egy közeli városban stelázsipapír kiállítást rendeznek, ne menjen el.


 

 

 

MÉRLEG (szeptember 24-október 23.)
 

A kelései egyre jobban terjednek, vásároljon antiszeptikus tusfürdőket. Nem kell mondanom mennyire fontos a személyi higiénia. Keressen egy yoga tanfolyamot, és találja meg az ohm hangját. Vigyázzon a konektorokkal.


 

 

 

SKORPIÓ (október 24-november 22.)
 

A pozitív hozzáállás nem csak veleszületett lehet. Meg is lehet tanulni. Sokat bólogasson, és közben gondoljon jó dolgokra. Ne feledjen melltartót venni.

 

 

 

NYILAS (november 23-december 21.)

Ha belelép a sárba, akkor az egészen a háta közepéig felfröccsen, még ha ezt nem is veszi észre, ezért a legtöbben csak sajnálkozva néznek ön után nem pedig azért amiért ön hiszi – nem is szexis. Vásároljon egy gumimatracot, ilyenkor ki kell használni az idényen kívüli akciókat!

 

BAK (december 22-január 20.)
 

Ne erőltesse túl a lábát, nem véletlenül mondja mindenki hogy nem néz ki jól. Tessék aludni, és pihenje ki magát. Ha autóval közlekedik, érdekes élményben lehet része a Hollán Ernő utca sarkán olyan délután fél három körül. A hajára ügyeljen. Randizzon többet, jót tesz a világnak.

 

 

 

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19.)
 

 

Az élet élnie kell! Mozduljon ki, mozduljon meg. Ne hagyja magát, de hagyjon másokat! Ideje befelé fordulni. Kifelé! A szabadba! Tessék, most már igazán kapjon a fejéhez, mert ha más kap...

 

 

HALAK (február 20-március 20.)

 

A rizs rendkívül veszélyes ha nem megfelelően készítik el. A keményen maradt szemektől a szemfogából apró darab törhet le. Kesztyűt és sapkát, sálat vigyen magával, az alkoholtól ugyan nem érzi, de még csípős a hideg!

 

 

 

PÓK (januember 21-augusztár 23.)

 

 

LEGYEK ura!

 

KOS (március 21-április 20.)
 

Legyen gyanús ha társa azt kéri öntől hogy a közelgő farsangra hűtőnek öltözzön. Ne vásároljon akváriumot legalább ez év tavaszáig, így sok vitorláshal életét mentheti meg. Vigyázzon a hüvelyesekkel.


BIKA (április 21-május 20.)
 

 

Amennyiben ráncos a bőre, próbálja meg ezt elfogadni. Nincs értelme fura dolgokat az arcára kenni. Az étkezése nagyon egysíkú, próbálja meg kiegészíteni több hússal, főleg kolbász és sonkafélékkel.

 

IKREK (május 21-június 21.)

 

A szexualitása és a libidója újra magaslatokban jár. Óvatosan közelítsen, mert más jegyek szülöttei nem biztos hogy akarják magát. A speciális játékok kedvelőinek különleges örömet okozhat az Elvis fesztivál.

 

RÁK (június 22-július 22.)

Ha kell, hát nevessen. Ha érzi hogy jön, hát kacagjon, nyerítsen, rötyögjön, gurgulázzon, bugyborékoljon és heherésszen. Retyegtessen és nyehehézzen, a lényeg hogy a gázt mindig kapcsolja ki ha már elhagyta a konyhát.

 

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23.)
 

Vidám hírt közölnek ma Önnel felettesei. Ezért VEGYE FEL a telefont. A felkarja szépen gyógyul, legközelebb próbáljon felülemelkedni a földhözragadt beidegződésein, és higgyen a Póknak, végül is ez egy üzenet a tojásból! A gyerekek szépn gyógyulnak!


 

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23.)
 

Ne halogassa tovább, ideje orvoshoz menni. Mindenképpen fogyasszon több kalciumot, különben hamarosan olyan ritkák lesznek a csontjai, hogy könnyedén be tud majd ülni egy kis Polski hátsó ülésére. Ha már elérte az osteoporosis, itt az ideje hogy bekommentelje ide tapasztalatait. Megnyugodhat, rosszul olvastam múltkor, valószínűleg nem terhes. Kivéve ha az akart lenni. Akkor az.

 


MÉRLEG (szeptember 24-október 23.)
 

Továbbra se aludjon a hátán, a csúnya kelést pedig hiába takargatja a nyakán, pont kilátszik egy kicsit. Kenjen rá fogkrémet. Nekem se használt, de rosszabb nem lesz. Itt most meggyűrődött a Póktojásból kivett üzenet, szóval vagy aludjon békésen, vagy valamilyen faluk Békésben...én nem tudom...


SKORPIÓ (október 24-november 22.)
 

Ha folyton aggódik hogy beteg lesz, akkor beteg lesz. De most el ne kezdjen akkor aggódni hogy beteg lesz, mert akkor beteg lesz. Pont ez a lényeg! Hogy ne aggódjon. Mert ha sokat aggódik, akkor lesz is miért. Ezért most ne aggódjon, mert akkor kezdődik elölről.
 

NYILAS (november 23-december 21.)

Eddig az hitte senki sem érzékeli a lábszagát, de tévedett. A fogait is időszerű lenne megcsináltatni, mindenki fél a fogorvostól, szóval ez nem mentség. Ameddig itt olvasgat, egy csomó lehetőség szalad el Ön mellett, irány dolgozni!

 

 

 

BAK (december 22-január 20.)
 

 

 

A bokája hamarosan jobban lesz, de nem tud sajnos megnyugodni, mert heves csuklásrohamok gyötrik majd olyan este fél kilenc tájékán. Készüljön fel, és igyon legalább egy deci zsírt, így még el tudja kerülni. Ha jól olvasom hányingerre is számíthat. A randija mindezek ellenére jól sikerül.

 

 

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19.)
 

Mikor ha nem most kapja össze magát? Komolyan ezt a hisztit kell csinálni? Saját magát is becsapja? Gyerünk! A maga tehetségével már nem itt kéne tartania! Kapja össze magát!

 

 

 

HALAK (február 20-március 20.)

 

Válasszon minőségi vörösborokat, és lehetőleg kerülje a pezsgőt, mert attól hamar lerészegedik, ráadásul szelet csinál. Ma ne egyen nyersen vöröshagymát, zellert, datolyát, tarkababot, valamint pilótakekszet,

 

 

 

PÓK (januember 21-augusztár 23.)

 

LÉGY jó mindhalálig!

 

Címkék: és gonoszpók hölyeim uraim

2009.02.04. 08:13

Tisztelt Hölgyeim és Uraim!

 

Kaptam Önöktől egy két levelet, ezért most tisztáznom kell a félreértéseket.

 

  • A GonoszPók kétnaponta tojik, ezért az alant olvasható jóslat érvényes a mai napon is.

  • Nem cseréltem össze a jegyeket, az Önök jövője fontos nekem.

  • Ez nem valami vicc, a GonoszPók tojik.

 

A GonoszPók szolgája

KOS (március 21-április 20.)
 

Ne törődjön vele hogy esik az eső, ne vegyen sapkát, így nagyobb eséllyel kerüli a korpát fejbőre. Vigyázzon, mert sokan a pénzére pályáznak. Ha azt hallja hogy segítség, inkább fusson, legyen már egy kicsit önzőbb! A sarkon balra forduljon.
 

 
BIKA (április 21-május 20.)
 

A baráti köre ma megpróbálja lehúzni. Ne engedjen az érzelmi zsarolásnak. A könyökére vigyázzon, a szemölcsét pedig kenje vérhulló fecskefűvel. A bal szemébe egy pilla ragadhat, igyekezzen a jobbat használni. Minden lépcsőn a második fokkal kezdje, ez a tanács talán a legfontosabb.
 

 

IKREK (május 21-június 21.)

Végre elérkezett az idő hogy rendet tegyen maga körül! Ideje kidobálni a sok perverz szexjáték kelléket. Ha még mindig ragaszkodik hozzájuk, legalább fertőtlenítse némelyiket! Ma esélye lehet rá hogy megismeri az igazit.

 

 

 

RÁK (június 22-július 22.)

Ma kimondottan jól érzi magát, ne feledje hogy sokat kell mosolyognia! Ne egyen ma mákos ételeket, mert a mák a fogai közé ragadhat. Figyeljen a jelekre, a postás mindig kétszer csenget.

 

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23.)
 

Ha nem lenne ilyen beképzelt és öntelt, már észrevette volna hogy többen is titokban azért kedvelik magát egy kicsit. Ne hagyja ezt elharapózni. Egy söralátét megvághatja a felkarját, óvatosan a kocsmai verekedésekkel.

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23.)

Érzékeny mostanában, minden apróságtól kiborul, gyakran hány, és egyre többet néz a háta mögé. Ideje lenne orvoshoz fordulni. A férfi szüzeknek kisebb koccanásuk lehet, ne húzzák fel magukat, önök is voltak kezdők. Ha kezdő sofőr, vezessen ma óvatosan.

 
MÉRLEG (szeptember 24-október 23.)
 

Fokozatosan melegítse fel kapcsolatait. A környezet csodálja honnan van ennyi akaratereje, azonban az ön szervezete sem bírja sokáig. Lehetőleg a hátán aludjon, és ha arra kerül a sor, ne szégyelljen levetkőzni.


 

 

SKORPIÓ (október 24-november 22.)
 

Sikeres lesz az egész hét, sőt az egész hónap. Lehet hogy az egész év, de ne szaladjunk ennyire előre. A higannyal vigyázzon, a lázmérőt mindig tegye vissza a tokjába. Megeshet hogy nem párban hordja a zoknijait. Egy hirtelen vámellenőrzés kellemetlen perceket okozhat.


 

 NYILAS (november 23-december 21.)

Végre kijelentheti hogy sikeres és helyes. A kilókkal vigyázzon, inkább emelgesse őket mint a testén hordja azokat. A testzsírszázaléka felett érzett aggodalmára fordított energiát inkább alkatának mozgatására fordítsa. A hatás nem marad el. Ne hátráljon ma.

BAK (december 22-január 20.)
 

Ha viccből a moonwalkingot gyakorolja, jusson eszébe a figyelmeztetés – vagy a bokája fordul ki, vagy a térde. Egyik sem jó érzés.. Ráadásul egy kellemetlen félreértés miatt önnek nem látszik a TB jogosultsága, ezért nyilvánosan meghurcolják, esetleg az autóstáskáját is elvesztheti, Pedig csak egy ártalmatlan táncnak indult...

 

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19.)
 

Most már elég! Hagyja abba! Tényleg elég! Szedje össze magát! Maga egy jövőbe mutató jegy szülötte! Gyerünk!

 

 

 

 

 

HALAK (február 20-március 20.)

 

Minden alkalommal amikor villamosra szállna, belül megszakad valami. Ezek bizony a depresszió első jelei. Igyon több alkoholt, egy darabig jobb lesz. Az autóval közlekedő halak ma ne váltsanak hármasba, agy elkerülhetnek egy több sávot is érintő karambolt.

 

 

 

 

PÓK (januember 21-augusztár 23.)

 

A pókok rendkívül fázósak, azt se tudják mit tehetnének a másikért. LEGYEN óvatos.

 

Végre megtudhatjuk a jövőt!

2009.02.03. 09:25

Tisztelt Hölgyek és Urak!

 

Elérkezett a blog indításának nagy pillanata, és el vagyok érzékenyülve. Ez egy olyan lehetőség az emberiség számára, amellyel most még nincs tisztában. Nem érti még az itt hamarosan felbukkanó lehetőségeket, képtelen felfogni, hogy a rettegésnek vége. Igen! Kijelenthetem hogy elérkezik a nyugalom, vagyis a biztos tudás időszaka.

Persze hogy féltünk eddig reggelente az elkövetkező óráktól, naptól, hiszen nem tudhattuk mi fog velünk történni. Eddig! Eddig Hölgyeim és Uraim, ez így is volt. De most a reményt, a tudást, a biztonságot hozza el az arra érdemesek életébe ez a csodálatos blog oldal, minden betűje arany.

Rossz a lehellete, furán néz a társa, a kutya sántít? A főnöke csípkedi a fenekét? Semmi sem véletlen. De hogy is tudnánk felkészülni az élet buktatóira ha nem lenne egy ilyen bölcs figyelmeztetés, egy biztos pont a rohanó világban - a Gonosz Pók.

A jövő tudományának záloga a lábai között várja hogy az események hálójából szőtt napi termést apró fehér tojások formájában feldolgozásra tojja ide a sarokba. Engem ért az a megtiszteltetés hogy a tojásokból az üzeneteket felvigyem erre a szerény felületre, és végre elérkezzen egy új korszak. A jövőd itt van! Most következik!

 

A Gonosz Pók szolgája

 

süti beállítások módosítása